- 19 Mayıs 2023
- 35
- 13
-
- Konu Sahibi melikediyebir1
Cok yandiysa birakin kaşıntı kızarıklık da olduysa her urun herkese iyi gelmiyor. Bu markanın temizleyicisi iyi gelmedi bana ama kreminden cok memnunum meselaMerhaba iyi geceler arkadaşlar aranızda la Rosche posay Effaclar duo kullanan var mı ? bugün ilk defa kullandım yüzüm içten içe yanmaya başladı benim sivilce problemlerim ve bir sürü izim var , kullanmayı bırakayım mı ?
O kadar pahalı bir ürün bilindik bir marka beni çok şaşırttı ben zaten öyle her yüz temizleme jelini kullanamıyorum kremini de öyle bugün ikisini bir aldım denedim yüzüm içten içe yandı garip gelecek ama yüzüme en iyi gelen jel neutrogena temizleme jeli herkes kötüler ama bana iyi geliyor ,Cok yandiysa birakin kaşıntı kızarıklık da olduysa her urun herkese iyi gelmiyor. Bu markanın temizleyicisi iyi gelmedi bana ama kreminden cok memnunum mesela
Herkesin cilt yapısı aynı değil işte bebanthol temizleyici de benim favorimO kadar pahalı bir ürün bilindik bir marka beni çok şaşırttı ben zaten öyle her yüz temizleme jelini kullanamıyorum kremini de öyle bugün ikisini bir aldım denedim yüzüm içten içe yandı garip gelecek ama yüzüme en iyi gelen jel neutrogena temizleme jeli herkes kötüler ama bana iyi geliyor ,
Merhaba iyi geceler arkadaşlar aranızda la Rosche posay Effaclar duo kullanan var mı ? bugün ilk defa kullandım yüzüm içten içe yanmaya başladı benim sivilce problemlerim ve bir sürü izim var , kullanmayı bırakayım mı ?
O kadar pahalı bir ürün bilindik bir marka beni çok şaşırttı ben zaten öyle her yüz temizleme jelini kullanamıyorum kremini de öyle bugün ikisini bir aldım denedim yüzüm içten içe yandı garip gelecek ama yüzüme en iyi gelen jel neutrogena temizleme jeli herkes kötüler ama bana iyi geliyor ,
Teşekkürler yorum için :)Herkesin cilt yapısı aynı değil işte bebanthol temizleyici de benim favorim
Evet doğru söylüyorsunuz Benim yüzüm çok fazla alerjik hassas ve izlerim var ne yapsam gitmiyor bende artık bunaldım ve rahat bırakmayı tercih etmiştim bugün bunu denedim iyice korkar oldum , bildiğim şeylerle devam edeceğim , çünkü kullandığım serum bile organik bi serum,vücudumda bir tane sivilce olmaz yüzüm dolu , insan yapısı çok ilginçLa roche, cerave ve biodermanın bazı ürünlerinde böyle yan etkileri var maalesef. Benim cildim çok böyle alerjik ve hassas değildir ama bana da krem ve jelleri dokundu. Hatta mor serumu bazen aynı böyle kızarıklık ve yanma yapıyor, daha alalı 2 ay olmadı ama anlamıyorum noldu.
Neutrogene, garnier, nivea gibi markalar formül açısından daha genele hitap ediyor, yıllardır türkiye pazarındalar, bu yüzden bizim ülkedeki cilt tipine daha uygun üretim yapıyorlar. Ben de garnier ve nivea markalarının ürünlerini kullanıyorum hiç yan etkisi olmadı.
Evet doğru söylüyorsunuz Benim yüzüm çok fazla alerjik hassas ve izlerim var ne yapsam gitmiyor bende artık bunaldım ve rahat bırakmayı tercih etmiştim bugün bunu denedim iyice korkar oldum , bildiğim şeylerle devam edeceğim , çünkü kullandığım serum bile organik bi serum,vücudumda bir tane sivilce olmaz yüzüm dolu , insan yapısı çok ilginç
Bu jel alerjiler için mi ? evde bulundurayım madem teşekkürlerCiltte yanma, kızarıklık benzeri reaksiyonlar varsa hemen bırakmalısın konu sahibesi. Evde stilex jel varsa biraz sürebilirsin.
Bu jel alerjiler için mi ? evde bulundurayım madem teşekkürler
Merhaba iyi geceler arkadaşlar aranızda la Rosche posay Effaclar duo kullanan var mı ? bugün ilk defa kullandım yüzüm içten içe yanmaya başladı benim sivilce problemlerim ve bir sürü izim var , kullanmayı bırakayım mı ?
Ben 3. Şişeyi kullanıyorum bir yan etkisini görmedim . Memnunum. Hassas ve kuru bir cildiniz varsa zaten bu jel kurutuyor nemlendirici kullanmak gerek.Merhaba iyi geceler arkadaşlar aranızda la Rosche posay Effaclar duo kullanan var mı ? bugün ilk defa kullandım yüzüm içten içe yanmaya başladı benim sivilce problemlerim ve bir sürü izim var , kullanmayı bırakayım mı ?
yanmaması lazım bırak bide su değdirme elinide değdirme bi doktora git içindeki bi madde alerji yapmışMerhaba iyi geceler arkadaşlar aranızda la Rosche posay Effaclar duo kullanan var mı ? bugün ilk defa kullandım yüzüm içten içe yanmaya başladı benim sivilce problemlerim ve bir sürü izim var , kullanmayı bırakayım mı ?