• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümü iple almaya başladım çok güzel oldu

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
318
32
İstanbul
ayyy boşuna o tüylerle geziyomuşum vallahi yanaklarımı filan aldım geçen cesaret geldi birden giriştim tüm yüzümü temizledim resmen yüzüm hafifledi :37:

ve sivilce çıkmıyo hiç ayrıca her gün 5 dakka aynanın karşısına geçiyom ipi gezdiriorm böyle küüçük tüyler filan kalmşsa alıyorum öyle uzamasını beklicem derdi yok hiç iple çok güzel oluyo eskiden sarartıodm o da işe yaramıodu

bişey daha ekliyimm bıyıklarınızı aldığınzda sivilce mi çıkiiiii :26:

o zaman muhtar bıyıııı gibi çıkmasını beklemeden 2 3 güne bi ip dolaştırın byıklarınızda küçük küçük olanlarda geliyoo şahsen ben eskiden yılda bi kaç defa alırdım bıyıklarımı almıodum haa sivilce basıyo die pala gibi geziyodum makasla kırpıodm ama sonra keşfettim iple almayı ilk aldığımda sivilce çıktı tabi sonra 2 3 gün sonra yine şöyle bi iple kalmşsa aliyim dedim ve alıştı bıyık bölgem hiç sivilce çıkmıoo artık
yani kısaca hayatım ipten önce ipten sonra diye ayrıldı kızlar benim gibi yüzündeki tüylerden dertli olan arkadaşlara yardım etmek istedim ip gerçekten süper hem de çok pratik :34:

Bir de yöntemini ayrıntılarıyla anlatsaydın. Ya da resimli veya videolu süper olurdu. Ben şahsen ipi başkasında yapmak kolay da, kendine uygulamak zor diye biliyorum.

yengem bu yöntemle sakallı oldu iğneli epilasyona gitti 1yıl boyunca bence yapma

neyyyy :53: ama bıyıklarımda bi deişme yok uzun zamandr alıorm olduğu gibi çıkıyo ayrıca yanaklarımın dudağıma yakın olan yerleri 2 3 ay önce almaya başlamıştım bi deişme yok hatta tüy çıktığını görmedim çünkü tam çıkmadan alıorum hem burda yüzünü kaç senedir ağdayla alıp memnun olanlarda var bi kaç kere alıp daha kötü olduğunu söyleyenlerde var yapıyla alakalı böyle şeyler sanırım ama umarım dediğin gibi olmazz çünkü böyle çok güzel olduuu tertemizz :5:

2 senedir yanağımda hafif tüy var alıyorum herhangi bir artış olmadı hatta 2-3 aydan bir alıyorum topu topu 10 kere almışımdır bence hormonlarla alakalı ip arttırmaz benim bildiğim cımbızla almak arttırır

simdi tüyler ince oldugu icin hos duruyordur,zamanla o tüyler erkek sakali gibi olur bas edemezsin bencede alma...

neyyyy :53: ama bıyıklarımda bi deişme yok uzun zamandr alıorm olduğu gibi çıkıyo ayrıca yanaklarımın dudağıma yakın olan yerleri 2 3 ay önce almaya başlamıştım bi deişme yok hatta tüy çıktığını görmedim çünkü tam çıkmadan alıorum hem burda yüzünü kaç senedir ağdayla alıp memnun olanlarda var bi kaç kere alıp daha kötü olduğunu söyleyenlerde var yapıyla alakalı böyle şeyler sanırım ama umarım dediğin gibi olmazz çünkü böyle çok güzel olduuu tertemizz :5:

1-2 ay alma bekle yanaklarını gör bence herkese göre değişirse benden söylemesi.kıl öyle bitse herkes yapardı bunu sürekli

2 senedir yanağımda hafif tüy var alıyorum herhangi bir artış olmadı hatta 2-3 aydan bir alıyorum topu topu 10 kere almışımdır bence hormonlarla alakalı ip arttırmaz benim bildiğim cımbızla almak arttırır

bencede hem neden çoğaltsın ki

o diilde benim hormonlarda arızalı olabilir biraz tüylü bi kızım bendee de artmasınn :53:

simdi tüyler ince oldugu icin hos duruyordur,zamanla o tüyler erkek sakali gibi olur bas edemezsin bencede alma...

ama napim sarartiyim dedim zaten cildim hassas sarartma esnasında cildim çok yanıyo üç buçuk ata ata 10 dakkanın dolmasını bekliyorum sonra yıkııyorm sararttığım yerler kıpkırmızı sabaha kadar geçmiyo 10 dakkadan az beklesem fazla bi deişiklik olmuyo sararsa bile güneşte altın gibi parlıyo :43: off ya off sakallı gezmekten iyidir heralde başka yapabiliceim bişey yok ki :43: :43: :43::43:

ama napim sarartiyim dedim zaten cildim hassas sarartma esnasında cildim çok yanıyo üç buçuk ata ata 10 dakkanın dolmasını bekliyorum sonra yıkııyorm sararttığım yerler kıpkırmızı sabaha kadar geçmiyo 10 dakkadan az beklesem fazla bi deişiklik olmuyo sararsa bile güneşte altın gibi parlıyo :43: off ya off sakallı gezmekten iyidir heralde başka yapabiliceim bişey yok ki :43: :43: :43::43:

Valla bilmiyorum canım 5 senedir bıyığımı alıyorum , hatta kaşımı 3 alıyorum bıyığı bir almasam da olur hiç belli bile etmiyor çoğalsa bıyığım çoğalırdı , Yengem de ağdayla alıyor erkek sakalı gibi valla :D bişi olmaz korkma

Valla bilmiyorum canım 5 senedir bıyığımı alıyorum , hatta kaşımı 3 alıyorum bıyığı bir almasam da olur hiç belli bile etmiyor çoğalsa bıyığım çoğalırdı , Yengem de ağdayla alıyor erkek sakalı gibi valla :D bişi olmaz korkma[/QUOTE

ay sağol canım içimi rahatlattın bende bi kaç aydır yanağımın dudağıma yakın alt ksıımlarını alıorum yani bi deişme olmadı hem burda bakla suyu limon suyu tuzlu su filan formüller var araştırıp onlarıda uygulim bakalım nolcak hayırlısı artık napalım battı balık yan gider sakallı dolaşmaktan iyidir

Back