Ama cok seviyordu yemin ederm görüyordum hissediyordum bir anda neden böyle oldu sevgisi neden azalmış olabilirSanki o pek sevmiyor gibi geldi ???
Nasil yani Anlayamadım?Belli ki küçük bir akıl tutulması yaşıyorsunuz.
Ya sesli klavye ile yazdım ilk yerleri sonra parmakla yazdim ondan öyle gjbi bi de kalbim çok kırık ot gibiyim aynı ondan değişik yazmış da olabilirim inanın beynim zonkluyor23 yaşında olduğuna çok şaşırdım. Anlatım tarzın,yaşadığınız ilişki falan çok çocukca.
Okumadan geçebilirsinizGözlerimizin ne günahı var.
Öyle bile olsa bu ne saçma sapan ilişki. Gerçekten ben ne yaşıyorum demiyor musun?Ya sesli klavye ile yazdım ilk yerleri sonra parmakla yazdim ondan öyle gjbi bi de kalbim çok kırık ot gibiyim aynı ondan değişik yazmış da olabilirim inanın beynim zonkluyor
Diyorum boyle ilişki mi olur diye soruyorum kendime ama hep geçer düzelir umuduyla derken bugün canıma tak etti çok doldum buraya yazıp dertleşmek istedim akıl almak isteidmÖyle bile olsa bu ne saçma sapan ilişki. Gerçekten ben ne yaşıyorum demiyor musun?
Peki o kadar peşimde koşma sebebi gözlerime hayranca bakıp dalıp gitmeleri seviyorum demeleri yalan mıydı cidden cepteyim di mi ona bunu söylediğimde inkar etmişti bi ara bende böyle düşündüm çünküAdam bulmuş sizin gibi safı oyuncak gibi oynuyor Git diyor gidiyorsunuz,gel diyor geliyorsunuz .Egosunu güzel tatmin ediyor Bende kızıyorum,küsüyorum demeyin iki sözüne yelkenler fora.Merak etmeyin.Simdilik elinde tutuyor başka birini bulunca şutlanmanız olası Yaşınız küçük her ilgiyi gerçek aşk sanmaniz normal ama bu yaşanılan şey aşk değil .Tatmin etme,edilme durumu......
Biri bana yüzüme karşı senden iğreniyorum dese ömrübillah unutamam helede bunu erkek arkadaşım diyosa. Kimse sevdiği birine senden iğrendim,tiksindim demez,diyemez. Bu çocuk seni sevmiyor.Diyorum boyle ilişki mi olur diye soruyorum kendime ama hep geçer düzelir umuduyla derken bugün canıma tak etti çok doldum buraya yazıp dertleşmek istedim akıl almak isteidm
Özür dilerim bir kısmını sesli klavye ile yazdım diğer kısmı elle yazdim düşünemedim afedersiniz“.” Bak bu noktalama işareti, Türkçe de cümle sonlarına konur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?