eğer sivilce problemin yoksa öncelikle pieling yaparak ciltteki ölü deriyi uzaklaştırıp pürüzsüz bi cilt elde etmelisin .. daha sonra cilt tipine uygun bi nemlendirici kullanmalısın onun üzerinede fondoten.. Eğer cildinin yağlanmasından dolayı yüzünde fondöten durmadıgını düşünüyosan süngerle asla değil ama fırçayla üzerinden pudralayarak geç
canım öncelikle dediğim gibi nemlendiriciyi dene mümkün olduğunca 2 saat önce sür yüzüne o fondoteni yüzünde tutacaktır ve sana önerim iyi bir fondöten kullan yani kaliteli olsun cilt çok önemli çünkü yinede sonuç alamazsan fondotenin üstüne allık fırçası şeklinde bir fırçayla pudra uygula hafif şekilde hem kadife gibi bebeksi olur tenin hemde uçmaz
tatlım mrb ben güzellik uzmanıyım belki yardımım dokunabilir sana
kızlar ben fondoten kullandığımda, sıvı veye pudra yüzümde pütür pütür bişeyler oluyo düzgünmü süremiyorum bilmiyorum amayüzüm soyuluyo resmen
açıkcası süper olur :)
kızlar bende yaşıyordum aynı sorunu. makyajdan önce nemlendirici sürmek gerçekten etkili yada likit fondöten kullanmanızı öneririm.
ama en köklüsü gece kremi kullanmanız.
her gece yatmadan kullanırsanız bütün gece nem çok iyi çekiyor. ben çok memnunum.
sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?