• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki tüyler

iizel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
75
0
36
Bursa
kızlarr ben 17 yaşındayım ve yüzümde böyle yanaklarımda falan aşırı tüyler var ama çok fazlalar 2 tane kuaföre sordum sirle alalım istersen ama çıkmaya başladığında kötü durur dayanabildiğin kadar dayan dediler ama çok sinirimi bozuyolar kendime olan güvenimi falan kaybettim yaniii ne yapmalıyım sizceee. bide gögüsümde göbeğimde sırtımda ellerimde falanda çok tüy çıkıyo hormonel bi sorunum olabilir mii. nolurr yardım ediin.

kızlarr ben 17 yaşındayım ve yüzümde böyle yanaklarımda falan aşırı tüyler var ama çok fazlalar 2 tane kuaföre sordum sirle alalım istersen ama çıkmaya başladığında kötü durur dayanabildiğin kadar dayan dediler ama çok sinirimi bozuyolar kendime olan güvenimi falan kaybettim yaniii ne yapmalıyım sizceee. bide gögüsümde göbeğimde sırtımda ellerimde falanda çok tüy çıkıyo hormonel bi sorunum olabilir mii. nolurr yardım ediin.

canım bir doktora gitmeni kesinlikle öneririm.. bak benim de göğsümde ve göbek bağımda sert sert çıktı tüyler nedeni ise pco lu olmam canım.. hemen doktora git derim sana daha da fazlalaşmadan.. hormon bozukluğuysa tedaviye başlarsın doktor kontrolünde hemennnn

genetik mi fazla tüylü olman?yani annen-baban-kardeşlerin vs ama özellikle annen ve eğer varsa ablan, normal diğer insanlara karşı daha mı fazla tüylüler? eğer evetse, bi anormallik yoktur ama öyle değilse yani ailede bitek sen fazla tüylüysen doktora gitmeni tavsiye ederim

canım bir doktora gitmeni kesinlikle öneririm.. bak benim de göğsümde ve göbek bağımda sert sert çıktı tüyler nedeni ise pco lu olmam canım.. hemen doktora git derim sana daha da fazlalaşmadan.. hormon bozukluğuysa tedaviye başlarsın doktor kontrolünde hemennnn

sanırım bi gitmemde fayda var canım hangi bölüme gidicem kadın doğum mu?

genetik mi fazla tüylü olman?yani annen-baban-kardeşlerin vs ama özellikle annen ve eğer varsa ablan, normal diğer insanlara karşı daha mı fazla tüylüler? eğer evetse, bi anormallik yoktur ama öyle değilse yani ailede bitek sen fazla tüylüysen doktora gitmeni tavsiye ederim

canım anneminde yanaklarında tüyler çıkar evet ama iple aldırmasına rağmen 1-2 ayı bulur çıkmaları öyle çok belli olmaz kaşları bıyıkları dahil çok uzun zamanda çıkar normal yani abartılı bi tüyü yook ama benim göbeğimde ve sırtımda yol var resmen hadi onlar neysede yüzümdekileri herkes görüyo. hemen yarın doktora gidicem :S

ewt canım jinekoloğa git.. horman testi falan yapar.. inşallah bir problemin yoktur canım genetiktir inşallah ki bir de başka poblemlerle uğraşmak zorunda kalmazsın inşallah.. bir de cnm ağdayı denemeni tavsiye etmem yengem ve annem de ağdayla alıyordu yüzünü annemin ince olarak çıksa da çoğaldı yengemin de kalın kalın çıkıyor.. ben iple alıyorum yengemin yüzünü.. ipi sende dene canım inceltiyor tüyleri... ya da kesin bir bilene sor ona göre davran.. sonradan daha da fazlalaşmasın:23::50::20::19:

canım bugun kadın doğuma gittim benden kan tahlili ve ultrason istedi. kan tahlilim yarın çıkıcak ultrasona girdim ve randoyloji doktoru sağ yumurtalıklarımda yumurta büyüklüğünde bi kist olduğunu söyledi banada gösterdi yarın ultrason ve kan tahlili sonuçlarımı kadındoğum doktoruna göstericem bakalım ne dicek :S hormon testi nasıl yapılıyorki :S

Back