• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki siyah tüyler

bu nane olayı doğru hergün taze nane çiğneyin tüyler daha çıkmıyo bi tanıdığım denedi tüyleri yok oldu ,bende denemek istiyorum taze naneyi midem almıyo yaa

Yüzde lazeri çok sık ve kalın değilse önermem..iğneli epilasyon tercih edebilirsin..o da dakika başı 1tl gibi ücretlendiriliyor..çoksa tüyler tuzluya gelebilir..bir de iğne alıyorsun 10 tl ye onu sürekli yanında götürüyorsun..ben lazerden memnun kalmadım olmadık tüyler çıkardı..şimdi iğneliye gidiyorum acayip memnunum yara filan da hiç olmadı yüzümde..belki tüyler aralıklı olduğu için yara olmamıştır..

şu baklayı ezip aldıkları yere sürenler, orda ne kadar bekletiliyor bilginiz var mı?
bıyık bölgesinde uygulayıp memnun kalan var mı?
nane çiğnemek nasıl oluyor? taze nane yumuşaktır zaten. iki yaprağı bir iki kere gevelediniz mi yutulur gider. saatlerce çiğnenmez ki o kuru karanfil gibi.

Baklayı kullananan arkadaşlar nasıl kullanacağız kaç dk bekleteceğiz ne kadar süre kullanacağız yüzümüze kullanabilirmiyiz daha fazla bilgi verirseniz çok seviniriz
naneyi hergün 5 yaprakmı çiğneyip yutacağız kaç gün yutacağız cevaplar için şimdiden teşekkürler

tanıdığım taze naneyle kurtulmuş, kuru nanede olur belki çayı falan içilebilir taze naneyide ağzınızda saaatlerce çiğnemiyceksiniz normal çiğneyp yutcaksınız okadar bide hergün yiyin tabi yiyebiliyosanız

canım marketlerde kozmetikçilerde rahatlıklar bulabilirsin tüy sarartıcı kremleri
zaten kullanım talimatı kutunın üzerinde var
gerçekten işe yarıyor fakat zamanla uzama hissettim ben tüyleride:26:

sarartıcı kullanma canım, güçlendiriyor ve uzatıyor senin de dediğin gibi.. ben de bu yüzdeki tüylerden muzdaripim.. bazen resmen yüzümü yakmak istiyorum onlar yüzünden.. :(

işte baya bi var cnm oda alerjik sayılır aslında ağdayla aldırdığım için oldu yoksa bende hiç sivilce olmazdı bu zamana kadar.cildim kuru olduğu için.artık aldırmak istemiyorum iğneli düşünüyorum ama sivilceler geçene kadar da bişeyler yapmak istiyorum

aynen yüzümü bir iki kere ağdayla aldırdım mahvoldu sivilce doldu normalde alnımın dışında hiç biyerimde sivilce olmazdı benim..
aylarca uğraştım sivilceleri geçirdim şimdi de lekeleri kaldı geçmiyo..
artık iple aldırıyorum yüzümü ama o da az da olsa sivilcelendirme yapabilir dedi doktor off bilmiyorum..
yüz çok değişik bi durum insan bişey sürmeye de korkuyo tüy azalsın derken sivilce olursa diye..

Back