- Konu Sahibi youonlyliveonce
bir kaç tanasini ez çok oluyor zaten :)
ben bir anda bir sürü ezmiştim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir kaç tanasini ez çok oluyor zaten :)
her gün 5´6 yaprak taze nane cigneyin..1 ayda tüyler önce sararmaya baslar sonra seyreklesir....
her gün 5´6 yaprak taze nane cigneyin..1 ayda tüyler önce sararmaya baslar sonra seyreklesir....
Ben robotta ezmiştim canımnerede ezdin sen canım baklaları:26:
evet canım malesef çene altım ve favorilerim kalın çıkıyor diğer ayva tüylerimi zaten sarartıyorum ama diğer bölgelere çare bulamadım henüz
cnm nasıl saratıyosun ya işe yarıyomu güneşte parlıyolarmı sarartınca
canım marketlerde kozmetikçilerde rahatlıklar bulabilirsin tüy sarartıcı kremleri
zaten kullanım talimatı kutunın üzerinde var
gerçekten işe yarıyor fakat zamanla uzama hissettim ben tüyleride:26:
bununla ilgili baya bi şeyler okumuştum farklı markalardan bahsediyolardıda ondan sordum cnm.benim yüzümde çok fazl sivilce falan varda ondanda çekiniyorum biraz kullanmaya.kıllandırma konusunuda bi kaç kişi yazmıştı.uzama oldu falan diye.bide güneşte parlar diyo kimileri kafam karıştı valla
canım ben güneşte parlama gibi bi sorun yaşamadım ben sateninkini kullanıyorum yıllardır çok memnunum ama eğer ki çok fazla sivilcen varsa tahriş edebilir yüzünü:26:
işte baya bi var cnm oda alerjik sayılır aslında ağdayla aldırdığım için oldu yoksa bende hiç sivilce olmazdı bu zamana kadar.cildim kuru olduğu için.artık aldırmak istemiyorum iğneli düşünüyorum ama sivilceler geçene kadar da bişeyler yapmak istiyorum
canım kısa süreli kullanacaksan bi zararı olmaz bence
Slm arkadaşlar bende aynı dertten müzdaribim. Artık çok sıkıldım bu işten sürekli sir ağda canıma yetti vallahi :)
Dermonox'u denicem bakalım inşallah sonucu güzel olur:)
aslında onuda düşünmüştüm epeyde bir araştırdım ama kesin sonuç vermiyormuş
Slm arkadaşlar bende aynı dertten müzdaribim. Artık çok sıkıldım bu işten sürekli sir ağda canıma yetti vallahi :)
Dermonox'u denicem bakalım inşallah sonucu güzel olur:)