- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
başka yolun yok malesef...
burada bir konu vardı. tüylerimden tesadüfen kurtuldum diye...
ona bir bak istersen. aktardan alınan bir karışımmış sanırım
hımm..
aslında lazer dışındada mutlaka bi çözümü vardır yani hiç değilse tüylerimi inceltsin o kadar kalınlaştı ki sert sert çıkıyor
seni iyi anliyorum bu sorun bendede var
biyik bolgesinde tuyler kalinlasti biseyde yapamiyorum
aslinda bi arkadasim nete okumus limon suyu ve tuz 1:1 karistirip agdadan sonra suruyomusuk
tuylerin inceltip azaltiyomus ama denemedim
aynen canım ... sir ağdayla alıyorum bende 2 günde çıkyolar abartısız ... şaka gibi ... belki sirden sonra sürülen yağ hızlandırıodur çünkü hiç bu kadar hızlı çıkmazdı ilginç ya
karınca yumurtası yağı ve yeşil bakla,vücutta cidden işe yarıyor canım,ama yüze hiç denemedim,bi araştır
kalınlaşmamış olsaydı sarartın diye önerirdim açıcılarla uzun sürede dayanıyor ama kalın diyorsun malesef
aa yeşil baklayı ilk defa duydum karınca yumurtası yağından kimse sonuç alamamış :26: peki bu ikisini bir karışım yapıp mı uyguluyosun canım?
kişiden kişiye değişebilir canım.ama karınca yumurtası yağı bende cidden etkili oldu,ama düzenli kullanamıyorum tembelliktenbacağımda bazı bölgelerde artık hiç çıkmıyor
yeşil baklayı da forumda öğrendim ve daha ilk denemede etkili oldu.onunla ilgili bi topik var,bi bak oraya. normalde rondodan falan geçiriliyomuş ama ben sadece kabuğunu hafif ezip sulandırıp yeni aldığım bölgelere sürdüm,cidden etkili bişey
yeşil baklayı çekiyorsun robotta canım püresini sürüyorsun suyuyla beraber
bunu daha önce duymamıştım şimdi öğrendim mutlaka deneyeceğim umarım bu mevsim bulabilirim bakla yani biran önce başlamak adına
canım pazarda var bakla artık hemen başla çünkü çabuk geçiyor mevsimi
hemen al valla cidden süper bişey.forum sağolsun ne garip şeyler öğreniyoruz buradanmevsimi geçmemişken yarım kilo alıp dondurucuya atarsan bütün kış hayli hayli yeter sana. hemen etkisini göreceksin ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?