• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki siyah tüyler

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
merhaba yüzümü senelerdir sir ağda ile alıyorum yani çenemi gıdığımı ve favorilerimi.. ama alır almaz aradan 2 gün geçer geçmez çıkmaya başlıyor artık çok sıkıldım lazere gidemem bu aralar lazer dışında bu tüyleri azaltacak daha geç çıkmasını sağlayacak yöntemler önerece olan varmı yardımcı olun lütfeenn

başka yolun yok malesef...

burada bir konu vardı. tüylerimden tesadüfen kurtuldum diye...

ona bir bak istersen. aktardan alınan bir karışımmış sanırım

seni iyi anliyorum bu sorun bendede var
biyik bolgesinde tuyler kalinlasti biseyde yapamiyorum
aslinda bi arkadasim nete okumus limon suyu ve tuz 1:1 karistirip agdadan sonra suruyomusuk
tuylerin inceltip azaltiyomus ama denemedim

aynen canım ... sir ağdayla alıyorum bende 2 günde çıkyolar abartısız ... şaka gibi ... belki sirden sonra sürülen yağ hızlandırıodur çünkü hiç bu kadar hızlı çıkmazdı ilginç ya :53:

başka yolun yok malesef...

burada bir konu vardı. tüylerimden tesadüfen kurtuldum diye...

ona bir bak istersen. aktardan alınan bir karışımmış sanırım

hımm..
aslında lazer dışındada mutlaka bi çözümü vardır yani hiç değilse tüylerimi inceltsin o kadar kalınlaştı ki sert sert çıkıyor:50:

Son düzenleme:
seni iyi anliyorum bu sorun bendede var
biyik bolgesinde tuyler kalinlasti biseyde yapamiyorum
aslinda bi arkadasim nete okumus limon suyu ve tuz 1:1 karistirip agdadan sonra suruyomusuk
tuylerin inceltip azaltiyomus ama denemedim

onu bende duymuştum canım ama sonuçta yüz bölgesi tahriş eder diye çekinmedim değil açıkcası
iyice bir araştıralım en iyisi..
bioder kullanmıtım bir ara ama düzenli devam edemedim kullandığım zamanlarda inceltiyor ve geç çıkarıyordu ama kullanmayı bırakınca tekrar eskisi gibi devam etti:31:

aynen canım ... sir ağdayla alıyorum bende 2 günde çıkyolar abartısız ... şaka gibi ... belki sirden sonra sürülen yağ hızlandırıodur çünkü hiç bu kadar hızlı çıkmazdı ilginç ya :53:

olabilir aslında canım onu hiç düşünmemiştim umarım bir çözümü vardır bunun ya lazere şu sıralar gidemem çalışmıyorum çünkü
kurtulsak şunlardan :31:

kişiden kişiye değişebilir canım.ama karınca yumurtası yağı bende cidden etkili oldu,ama düzenli kullanamıyorum tembellikten :32: bacağımda bazı bölgelerde artık hiç çıkmıyor :31:
yeşil baklayı da forumda öğrendim ve daha ilk denemede etkili oldu.onunla ilgili bi topik var,bi bak oraya. normalde rondodan falan geçiriliyomuş ama ben sadece kabuğunu hafif ezip sulandırıp yeni aldığım bölgelere sürdüm,cidden etkili bişey :34:

kişiden kişiye değişebilir canım.ama karınca yumurtası yağı bende cidden etkili oldu,ama düzenli kullanamıyorum tembellikten :32: bacağımda bazı bölgelerde artık hiç çıkmıyor :31:
yeşil baklayı da forumda öğrendim ve daha ilk denemede etkili oldu.onunla ilgili bi topik var,bi bak oraya. normalde rondodan falan geçiriliyomuş ama ben sadece kabuğunu hafif ezip sulandırıp yeni aldığım bölgelere sürdüm,cidden etkili bişey :34:

karınca yumurtası yağını birde ben deneyeyim o halde :31: bu arada yeşil baklada aklıma yatmadı değil ama bu mevsim varmıdır kız yeşil bakla alıyım hemen:52:

hemen al valla cidden süper bişey.forum sağolsun ne garip şeyler öğreniyoruz buradan :52: mevsimi geçmemişken yarım kilo alıp dondurucuya atarsan bütün kış hayli hayli yeter sana. hemen etkisini göreceksin ayrıca :31:

Son düzenleme:
canım pazarda var bakla artık hemen başla çünkü çabuk geçiyor mevsimi

hemen al valla cidden süper bişey.forum sağolsun ne garip şeyler öğreniyoruz buradan :52: mevsimi geçmemişken yarım kilo alıp dondurucuya atarsan bütün kış hayli hayli yeter sana. hemen etkisini göreceksin ayrıca :31:

kızlar çookkk teşekküürr ederim bu baklayı mutlaka deneyeceğim:16: en kısa zamanda hatta yarın semt pazarı var oraya gidip alayım ve başlayayım:52:

Back