Yüzümdeki sivilceleri ve siyah noktaları nasıl gidereceğim bana yardım

bhen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
3
0
kızlar nolur yardım edin yüzümdeki sivilceden nasıl kurtulmam lazım şimdiden tşk

Birilerinin yardımıyla olacak iş değil.Benim yüzümde geçmeyen sivilciler izler psikolojim bozuldu,ne kullandıysam olmadı.Kardeşimin yüzü benden fenaydı ama kardeşim akıllı davranıp dr. gitmiş geçen görüştüğümüzde cildini bebek gibi görünce şaşırdım bende gitmeye karar verdim,yarına randevu aldım inşallah kurtulucam(( Sizde gitmeyi düşünün derim,ilerlemeden.

Son düzenleme:
kızlar nolur yardım edin yüzümdeki sivilceden nasıl kurtulmam lazım şimdiden tşk
merhaba....
bende ergenlik çağımdan beri sivilce ve siyah noktalarımla uğraşıyorum.
arkadaşımın tavsiyesiyle dermadewa ilacın drula cilt temizleme sabunu ve akne kremini kullandım.
sonuç mükemmel üstelik kremin birde kapatıcı özelliği var.sürün ve bırakın.sivilceler hiç görünmüyor.
1 haftada düzeldiğinizi görüceksiniz.tavsiye ederim....

Ben dün gittim.Uzm.Dr.kendisi.
2 tane jel verdi bana,biri siyah nokta açıcı ve akne kenarlarındaki siyah lekeler varsa oraya sürülcek.
Diğeri de sivilce ve sivilce lekerine sürülcek.
1,5 ay kullanıcam.1 gün birini 1 gün diğerini.
Zaman kaybetmeden gitmeni tavsiye ederim,benim yaşım 28 ,bende ki sivilciler derin değilmiş yüzeyselmiş seninde öyle olabilir.Çok dert ediyoruz.Ssk varsa da işin daha kolay:))) Bende sonuçları yazarım.

1 yemek kaşığı nar ekşisi 1 yemek kaşığı karbonat ve şekeri bi kapta karıştır. karamel renginde görünüm alacak. suratına sürüp 15 dakika bekle.

yıkadıktan sonra gül suyu veya kremi ile cildini nemlendir. :)

bu da benim formülüm, kolay gelsinnn :)

jelin adı neydi söylermisin

merhaba kızlar yedi yıldır bende sivilcelerle uğrasyrm kullanmadgm ürün kalmamıstr bitkisel olarak sivilcelerim özellikle iltihaplı çıkıyor leke yapıyor dokundgm ıcın iki sene önce doktora gttım tretin alzederm krem verdi bir de aknefug sürdüm cilde kızarıklık soyulma yaptı snra cildim düzeldi ama yan etkileri vardı bir de yazın kullandgm ıcın daha çok yakma yaptı. sabrettım ama geçti geçince tabi bıraktım sonra yine başladılar geçen sene tatilde yüzüm birden düzelmye başladı bronzlaşınca cildim soyulmaya başlayınca sivilceden eser kalmadı güneş çok iyi geldi. kremlerde iyi geliyor ama yakmasına dayanmak gerekli ve uzun sürede sonuç alınıyor şu anda yine yüzüm berbat özellikle çenem ,doktorumun verdği kremleri yeniden alıp kullancağım tretin özellikle lekelere iyi geliyor ama mutlaka gunduz dısarı çıkarken güneş kremi kullanmak gerekli yoksa leke yapabılır size tavsiyem mutlaka doktora gidin ve başkasının yaptgı kullandgı şeylerı yapmayın çünkü her cilt tipi farklıdır başkasına iyi gelen size iyi gelmeyebilir allah yardımcınız olsun geçmiş olsun....

bir de beslenme de çok önemli abur cubur yemek gerçekten sivilceleri arttırıyor. cips kola ve nescafe bende sivilce yapyrdu nescafeyi ve cipsi kesdim kola da çok az tüketiyorum bol bol sebze ve meyve yemek gerekli

bende sivilce yok ama çok fazla siyah nokta var.burnumun üstü olduğu gibi siyah.ne yaptuysamda geçmedi.tonikler,maskeler....herşeyi dendim ama olmadı((( siyah noktaları nasıl kaybedebilirm((

clindoxyl -siyah nokta için
isotrexin-sivilce ve akne için..yanlız dr.danışmadan kullanmayın.
herkesin cildi farklı olur.mesela bu forumda kullananlarda var kimi dr. danışmadan alıyor,yüzleri kızarmış yanmış berbat olmuş.mesela ben dün birini sürdüm ne yanma ne bişey aksine rahatladım sanki,sabah kalktığımda iyice yıkadım cilt rengimin açıldığını hissettim en ufacık bir kızarıklık yoktu.
1,5 ay kullandıktan sonra geçesse ağız yoluyla kullanılan başka bir ilaç vericek.

Teşekkürler cnm

bunu bende denedim iyi geldi biraz. ama bir arkadaş yapmış iyi gelmemiş demek ki her cilde iyi gelmiyor benim cildim yağlıdır ve sivilcelerim iltihaplı beyaz şekilde çıkar sadece çenemde lekelenme var bu maske iyi geldi gbi. siyah noktalarımı da azalttı.

zaten siyah nokta konusunda bundan başka maske tanımam. burnumda o kadar siyah nokta vardı şimdi yok... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…