Arkadaşlar kızmayın ama bi şey rica edeceğim hani şu imza kısmına hamilelikte kaçıncı ay filan diye bir resim ve yazı varya onu eklemeyin litfen ya!Hiç hoş değil..Kocaman fetüs ..karın...ne gerek var estetik değil..Tamam mutlusunuz bebeğiniz olacak sağlıklı olsun inşallah..Ama şunları eklemeyin hele açken daha antipatik oleyor!
bende de bir kahverengi leke çıktı hem de tam burnumun üstünde :) üstelik sivilce lekeleri de var.burda lekeler için tavsiye edilenlerden bazılarını denedim. bepanthen,hametan,kil maskesi,yumurtanın akı ve şeker karışımıyla yapılan peeling vs. ama hiçbiri geçirmedi.o yüzden bunları tavsiye etmem. soğanlı olan kürü denemedim ama farklı topiclerde de işe yaradığını okumuştum ben de deniyeceğim.inşallah işe yarar.
soğanlı kür nasıl olurki okula gidiyorum hep bensoğanmı kokucam,aslında hazır nişanlım da yokken umursamasammı nasıl koktuumu
Canım bence de sen cildiyeye git, sonradan bir aksilik çıkmasın da, bu arada o kadar sık güneş kremi kullanmaya ne gerek var demişler de, ben de senin gibiyim, cildim özellikle de BEN üretmeye müsait olduğu için, yazın 50 faktörlü kışın 30 faktörlü kullanırım..Eğer okurlarsa internette bilgi bol, güneş ışınları kışın da zararlı yönde cilde etki etmekte...
Benim annem aktardı, cilt lekelerine KAYISI YAĞI ÖNERİYORDU, ama seninki farklı bir durum olabilir yanıltmak istemem...
Bir de elma sirkesini detaylıca oku derim, bilmediğimiz o kadar çok faydası varmış ki, ben ufak akneleri onunla yok ediyorum en basitinden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?