Lekeler, Çiller Yüzümdeki kahverengi lekeler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bende de bir kahverengi leke çıktı hem de tam burnumun üstünde :) üstelik sivilce lekeleri de var.burda lekeler için tavsiye edilenlerden bazılarını denedim. bepanthen,hametan,kil maskesi,yumurtanın akı ve şeker karışımıyla yapılan peeling vs. ama hiçbiri geçirmedi.o yüzden bunları tavsiye etmem. soğanlı olan kürü denemedim ama farklı topiclerde de işe yaradığını okumuştum ben de deniyeceğim.inşallah işe yarar.

Arkadaşlar kızmayın ama bi şey rica edeceğim hani şu imza kısmına hamilelikte kaçıncı ay filan diye bir resim ve yazı varya onu eklemeyin litfen ya!Hiç hoş değil..Kocaman fetüs ..karın...ne gerek var estetik değil..Tamam mutlusunuz bebeğiniz olacak sağlıklı olsun inşallah..Ama şunları eklemeyin hele açken daha antipatik oleyor!

bunda rahatsız edecek ne var pardon ama,keşke ben de hamile olsam da ben de eklesem...evlenince inşallah...allah ilk başta tweety_tweete, sonra da bütün anne olmak isteyenlere nasib etsin inşallah...

soğanlı kür nasıl olurki okula gidiyorum hep bensoğanmı kokucam,aslında hazır nişanlım da yokken umursamasammı nasıl koktuumu

soğanlı kür nasıl olurki okula gidiyorum hep bensoğanmı kokucam,aslında hazır nişanlım da yokken umursamasammı nasıl koktuumu

henüz deniyemedim maalesef. sivilceler için bir karışım kullanmaya başladım onu kullanırken yüzüme başka birşey sürmemeliymişim.ama bitince deniyeceğim. nasıl kokuyo bilmiyorum ama önce koksa da bir süre sonra kokusu gider diye düşünüyorum

Anlamıyorsunuz anne olmak güzel iyi hoş...Ama ordan rahmin kesiti karın filan görünüyor hiç hoş değil inanın...Ki dışarıda hamile gördüğüm kadınlar bile nahoş görünüyor bana, bir de iç kesitini görmenin alemi yok ...Alınmayın...

azemetcim ben o kür uygulanp bekletildikten sonra yıkanıyo diye biliyorum. Deneyip sonuç alanlar varmış umarım işe yarar.

Bir çok maske tarifi var bu durumla ilgili ama bence ilk önce bir cidliyeciye git.Belki yapacağın maskeler cildinde yeni lekeler bile yapabilir hassas cildin çünkü...Birde lütfen ben bittim napıcam diye kendini heba etme,ne büyük cilt sorunları var ALLAH korusun egzema,mantar,rosa vs büyük cilt sorunları var ya bunlar olsaydı ne yapardın,kesin tedavisi bile yok... Haline şükret bile buna ahlanırsın ALLAH esirgesin başka sorunla karşılaşırsın....Şifalar diliyorum

Canım bence de sen cildiyeye git, sonradan bir aksilik çıkmasın da, bu arada o kadar sık güneş kremi kullanmaya ne gerek var demişler de, ben de senin gibiyim, cildim özellikle de BEN üretmeye müsait olduğu için, yazın 50 faktörlü kışın 30 faktörlü kullanırım..Eğer okurlarsa internette bilgi bol, güneş ışınları kışın da zararlı yönde cilde etki etmekte...

Benim annem aktardı, cilt lekelerine KAYISI YAĞI ÖNERİYORDU, ama seninki farklı bir durum olabilir yanıltmak istemem...

Bir de elma sirkesini detaylıca oku derim, bilmediğimiz o kadar çok faydası varmış ki, ben ufak akneleri onunla yok ediyorum en basitinden:)

cilt yuzeyinde olusmus lekeyi evde tamamen yok etmeniz imkansiz . belki bir -iki ton rengini acabilirsiniz satilan acicilarla.. tamamen kurtulmak icin ya microdermabrasion yaptiracaksiniz ki bir kac seri gerektirebilir kesin cozum yada Fractional laser tek seferde bile kurutlabilirsiniz bu yontemle.. hatirlayaniniz olur belki sarkici emel, cilli bir cilde sahipti su anda kadin kaymak gibi ,cok ugrasti kurtulmak icin ve basardi.. onun cillerinin yaninda bir kac gunes lekesinin sozu olmaz.. yeter ki evde cok oynayip ciltlerinizi yormayin..

kesinlikle katılıyorum.. elma sirkesini ben denedim ama düzenli yapmadım ama yaptıgım kadarıyla güneş lekesinin rengini acıyor

Benimde yüzümde bir tane büyük kahverengi kırmızı arası bir leke var cildimi yolduğum için oldu
nasıl geçer acaba..

Benimde yüzümde bir tane büyük kahverengi kırmızı arası bir leke var cildimi yolduğum için oldu
nasıl geçer acaba..

20 li yaşlarda yüzde bu denli kocaman bir lekenin olması normal değil .....kullandığın güneş kremlerini gözden geçir bence....içinde mutlaka boya maddesi ya da parfüm vardır......kozmetik nemlendiriciler de eğer gündüz kullanılıyorsa leke yapar......makyaj da yine leke yapan sebeplerdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…