- 19 Ağustos 2017
- 3
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi cananyorgun
-
Bide yüzüm cok kirili gükuyır .Yaglı hemen parlıyo ve parladıgı ıcın de kotu gozukuyor bunun ıcın onerecegınız kremler faln varmıdır acaba ?
Peeling bana yipratiyor gibi geliyor disaridan gunluk yuz hijyenine dikkat etmenin yani sira tukettigin gidalara dikkat etmen yaglanmayi azaltir. Yara izi konusunda fikrim yok ama normalde sari kantaron izlere iyi gelir derler.Bide yüzüm cok kirili gükuyır .Yaglı hemen parlıyo ve parladıgı ıcın de kotu gozukuyor bunun ıcın onerecegınız kremler faln varmıdır acaba ?
Lazer tedavisi ile geciyor sanirim.Meraba arkadaslar,
20 yasındayım ve 9-10 yaslarındayke kücük kardesımın yuzumu tırmalaması sonucu yuzumde bir kac yara ızı var.
Ben bu yara izlerınden kurtulmak ıstıyorum.Acaba kesssinlikle önereceınız eskı yaraları yok edecek ,yenıleyecek kremler varmıdır.
Cidiyıe gittim sıvılce ıcın bır kerem verdı ne dıye verdıyse artık.Zaten bı ıse de yaramadı.
Eczanecini bana önerdigi HYPERİNOL adlı bır krem var ama kullanıcı yorumları falan bulamadım almaktan cekınıyorum.Yardımcı olursanız sevinirım.Tesekür ederım..
Not:Yeni üyeym konu yanlıs yerde acmıssam admınlerden özür diliyorum
ne kadar sürede geçti? ne kadar uyguladınız ısırgan otu lapasınıBenimde öyle kolumda vardı,ısırgan otu lapası uyguladım mucizevi şekilde geçirdi ama herkeste farklı olur yapıya göre bide benimki birkaç senelikti,siz iyice araştırın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?