- Konu Sahibi pembesalyangoz2
Doktor tehlikeli değil dursunlar orda dedi. Eğer alınırsa dikiş izi kalır dedisana kendini kötü hissettiriyorsa bilemem tabi. ama cidden doktor bile tehlikeli iz kalır dediyse krem nasıl geçirsin? para tuzağı ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor tehlikeli değil dursunlar orda dedi. Eğer alınırsa dikiş izi kalır dedisana kendini kötü hissettiriyorsa bilemem tabi. ama cidden doktor bile tehlikeli iz kalır dediyse krem nasıl geçirsin? para tuzağı ya.
Özelde ne kadardir acaba fiyat. Bilginiz var mı hiçParanız varsa özelde iyi bir cerraha aldırın derim.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum kiii! Benimde yüzümde benler var(dı) hatta 6-7 tanesi cikintili büyükte sayılacak kadardi. Valla yapamıyorum artık dedim gittim bir doktora lazerle yaktılar 2-3 ay saf vitamin E sürdüm benlerden eser yok yüzümde. Yaklaşık 550 dolara yaptım.
Canım ben cilt doktoruna gittim, yüzüme baktı bu benler tamamen zararsız dedi. Geri gelme ihtimali yok üstünden 3 yıl falan oldu geçti hiç iz yok sanki hic benim yokmus gibi eskiden. En can alıcı noktaya geliyorum. Ben Kanada da yaşıyorum burda her hangi siradan bir cilt doktoru yaptı.benleri yakmadan önce incelediler mi riskli falan mı diye? özel hastanede mi oldunuz biraz bilgi verebilir misiniz? ne kadar zaman geçti? geri gelebilme ihtimali var diyorlar da..
Sayma sakin çoğalır derlerYüzümde 25 30 tane ben var. Bir tanesi dudakla burun arasındaki yerde. Üstelik çıkıntılı bir ben ve üzerinde kıllar da var. Çok iğrenç bir görüntü.
Her gören neden aldirmiryorsun diyor. Doktora gittim bı kaç kez onlarda almaya pek yanaşmadı iz kalır tehlikesi yok dursun dediler. Bende cesaret edemedim
instgramda bitkisel ben silme kremi diye bir sayfaya denk geldim. Orda ürünü kullanan bir çok insanin öncesi sonrası fotoğrafı var ve cidden işe yarar görünüyor. Çok az bir iz bırakıyor krem.
Aranızda kullanan var mı ona göre sipariş vermek istiyorum . Bir an önce bu benlerden kurtulmak istiyorum artık.
türküsü var ama:noktadır benleriniiii sayamadımmm bennnnSayma sakin çoğalır derler
Plasma Lift yöntemi var kremlerle olcak bir iş değil bu tahriş falan olur önünü alamazsın.Yüzümde 25 30 tane ben var. Bir tanesi dudakla burun arasındaki yerde. Üstelik çıkıntılı bir ben ve üzerinde kıllar da var. Çok iğrenç bir görüntü.
Her gören neden aldirmiryorsun diyor. Doktora gittim bı kaç kez onlarda almaya pek yanaşmadı iz kalır tehlikesi yok dursun dediler. Bende cesaret edemedim
instgramda bitkisel ben silme kremi diye bir sayfaya denk geldim. Orda ürünü kullanan bir çok insanin öncesi sonrası fotoğrafı var ve cidden işe yarar görünüyor. Çok az bir iz bırakıyor krem.
Aranızda kullanan var mı ona göre sipariş vermek istiyorum . Bir an önce bu benlerden kurtulmak istiyorum artık.