Yüzümdeki benler

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
Yüzümde 25 30 tane ben var. Bir tanesi dudakla burun arasındaki yerde. Üstelik çıkıntılı bir ben ve üzerinde kıllar da var. Çok iğrenç bir görüntü.

Her gören neden aldirmiryorsun diyor. Doktora gittim bı kaç kez onlarda almaya pek yanaşmadı iz kalır tehlikesi yok dursun dediler. Bende cesaret edemedim

instgramda bitkisel ben silme kremi diye bir sayfaya denk geldim. Orda ürünü kullanan bir çok insanin öncesi sonrası fotoğrafı var ve cidden işe yarar görünüyor. Çok az bir iz bırakıyor krem.

Aranızda kullanan var mı ona göre sipariş vermek istiyorum . Bir an önce bu benlerden kurtulmak istiyorum artık.

Ben de ben aldirdim yillar once dort tane yuzumden.bir tanesinin izi biraz kaldi buyuk ve kabarik oldugu icin ama onceki halinin yaninda inanin sorun bile etmiyorum.iyi bir cerrah bulup aldirin iz birakmayan kremler var onlari kullanirsiniz belli bile olmaz.surati ben dolu dolasmaktansa ize bile raziyim yani.oyle kremler falan ise yaramaz kesinlikle inanmayin.

O kadar fazla var ki yüzümde . 20 ye yakını belirgin benler. hepsinin kesilip dikilmesi de korkutuyor..güvenilir doktor da bulamıyorum küçük yerdeyim

Bir sürü fotoğraf video falan var. Bende anlayamadım gerçekci duruyor

Sanmıyorum ben, pazarlamada kandırmacanın türlü türlü yolları var artık. Küçük bir yerdeyseniz Ankara'da falan artık hangi büyükşehire yakınsanız iyi bir hastaneden randevu alın, en fazla 2-3 kez gitmeniz gerekir zaten ama kurtulursunuz biter gider.

ay bu benler bir benim mi hoşuma gidiyor

üstü kıllı diyorsun, kıllarını al mis gibi türkan şoray olursun :) özellikle göbek ve boyun kısmındaki benler benim aşırı hoşuma gidiyor. ahhhh gigi hadid geldi aklıma neyse gideyim ben

Az ve öz olanlar benimde hoşuma gidiyor ama benimkileri görseniz Dalmaçyalı gibi yyzum.
Dudakla burun arasındaki bende tam o dudak üstünde çukurluk olan bı yer Varya orda ya çok kötü duruyor.

canım yüzümde ki benim çıkıntılı değildi kahverengi iriliğinden rahatsız oldum sildirdim. Yaktılar , kocaman çukur oldu snra düzeldi , iz kalmadı ama ben kalem noktası kadar küçük olarak ortaya çıktı bu da beni rahatsz etmiyor . Daha derine inemeyiz belki kemiğe kadarda gidiyo olabilir ama eskisinden daha iyi olucak dediler. ben çok memnun kaldım güvenilir yere yaptır derim.

Bende de çok var minik minikler sürekli çoğalıyorlar çok kafama takıyordum bi ara. Göbek kısmımda da aynen Gigi Hadid gibi var birkaç tane. Aldırmak istedim sonradan çıktılar çünkü ama erkek arkadaşım istemedi. Şöyle bir baktı, "Tehlikeli görünmüyor yiieaa aldırma" dedi geçti.

Az ve öz olanlar benimde hoşuma gidiyor ama benimkileri görseniz Dalmaçyalı gibi yyzum.
Dudakla burun arasındaki bende tam o dudak üstünde çukurluk olan bı yer Varya orda ya çok kötü duruyor.
sana kendini kötü hissettiriyorsa bilemem tabi. ama cidden doktor bile tehlikeli iz kalır dediyse krem nasıl geçirsin? para tuzağı ya.

O tarz bi krem bence kullanmayın çünkü riskli olabilir yüz bölgesi sürekli güneş görüyor çünkü cilt kanseri vs risklerle karşılaşabilirsiniz. Araştırın dermatolog sizi yönlendirir zaten lazerle mi alınması daha uygun yoksa ameliyatla mi alınması daha uygun sizi bilgilendirirler ama en son yapacağınız şey bilmediğiniz bir kremi alıp yüzünüze sürmek olsun ondan iyi bir sonuc almak bence imkansiz

doktor civan anlıyor bu işten asdghjkdsgh.
özellikle kumral insanlarda daha bir hos geliyor gözüme. boşver astoria ne takıyorsun kafana erkek arkadaşın da sıkıntı etmiyormuş hem

doktor civan anlıyor bu işten asdghjkdsgh.
özellikle kumral insanlarda daha bir hos geliyor gözüme. boşver astoria ne takıyorsun kafana erkek arkadaşın da sıkıntı etmiyormuş hem

Fiziksel kaygı olarak değil de kanser falan olma riskini kafama takıyorum ben, korkuyorum. Aman ne anlayacak ya Uzmanlık alanıyla uzaktan yakından alakası yok, uzaktan şöyle bi bakıp geçti. Doktorluğunun benim dışımda herkese faydası var, ölüyorum çok hastayım desem bişey olmaz nane limon kaynat iç falan deyip geçiyor. Ay konu sahibi, özür dilerim bende de aynı dertler var içimi dökmüş oldum sizin aracılığınızla, ehehe.

yok ya kanserle falan ilgisi yoktur bence. yani şöyle kimi vücut tiplerinde hiç ben yok. bir anda bir sürü ben çıkmaya başlasa evet bir terslik olabilir. ama şahsen benim de vücudum bene elverişli. bazen yeni çıkıyor hiç böyle düşünmemiştim ya da ben gamsızım benim de ellerimde çok var. bir tanesi kocaman tam elimin üstünde. hatta stajda bir öğrencim ıslak mendil getirdi “öğretmenim bu leke çıkmıyor muydu?” dedi ahahaha. sözün özü ben bendir güzeldir hoştur

Canım seni o kadar iyi anlıyorum kiii! Benimde yüzümde benler var(dı) hatta 6-7 tanesi cikintili büyükte sayılacak kadardi. Valla yapamıyorum artık dedim gittim bir doktora lazerle yaktılar 2-3 ay saf vitamin E sürdüm benlerden eser yok yüzümde. Yaklaşık 550 dolara yaptım.

Haha kıyamam ona. Ya minik minik olsa hepsi güzel de kocaman olanları sevmiyorum. Allahtan çıkıntılı değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…