- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Bir sürü fotoğraf video falan var. Bende anlayamadım gerçekci duruyorDoktorların cerrahi müdahaleyle dahi zorlanacağı, iz kalır dediği bir beni krem ne kadar geçirebilir yani bana ütopik geldi.
O kadar fazla var ki yüzümde . 20 ye yakını belirgin benler. hepsinin kesilip dikilmesi de korkutuyor..güvenilir doktor da bulamıyorum küçük yerdeyimBen de ben aldirdim yillar once dort tane yuzumden.bir tanesinin izi biraz kaldi buyuk ve kabarik oldugu icin ama onceki halinin yaninda inanin sorun bile etmiyorum.iyi bir cerrah bulup aldirin iz birakmayan kremler var onlari kullanirsiniz belli bile olmaz.surati ben dolu dolasmaktansa ize bile raziyim yani.oyle kremler falan ise yaramaz kesinlikle inanmayin.
Bir sürü fotoğraf video falan var. Bende anlayamadım gerçekci duruyor
Az ve öz olanlar benimde hoşuma gidiyor ama benimkileri görseniz Dalmaçyalı gibi yyzum.ay bu benler bir benim mi hoşuma gidiyor
üstü kıllı diyorsun, kıllarını al mis gibi türkan şoray olursun :) özellikle göbek ve boyun kısmındaki benler benim aşırı hoşuma gidiyor. ahhhh gigi hadid geldi aklıma neyse gideyim ben
ay bu benler bir benim mi hoşuma gidiyor
üstü kıllı diyorsun, kıllarını al mis gibi türkan şoray olursun :) özellikle göbek ve boyun kısmındaki benler benim aşırı hoşuma gidiyor. ahhhh gigi hadid geldi aklıma neyse gideyim ben
sana kendini kötü hissettiriyorsa bilemem tabi. ama cidden doktor bile tehlikeli iz kalır dediyse krem nasıl geçirsin? para tuzağı ya.Az ve öz olanlar benimde hoşuma gidiyor ama benimkileri görseniz Dalmaçyalı gibi yyzum.
Dudakla burun arasındaki bende tam o dudak üstünde çukurluk olan bı yer Varya orda ya çok kötü duruyor.
doktor civan anlıyor bu işten asdghjkdsgh.Bende de çok var minik minikler sürekli çoğalıyorlar çok kafama takıyordum bi ara. Göbek kısmımda da aynen Gigi Hadid gibi var birkaç tane. Aldırmak istedim sonradan çıktılar çünkü ama erkek arkadaşım istemedi.Şöyle bir baktı, "Tehlikeli görünmüyor yiieaa aldırma" dedi geçti.
doktor civan anlıyor bu işten asdghjkdsgh.
özellikle kumral insanlarda daha bir hos geliyor gözüme. boşver astoria ne takıyorsun kafana erkek arkadaşın da sıkıntı etmiyormuş hem
yok ya kanserle falan ilgisi yoktur bence. yani şöyle kimi vücut tiplerinde hiç ben yok. bir anda bir sürü ben çıkmaya başlasa evet bir terslik olabilir. ama şahsen benim de vücudum bene elverişli. bazen yeni çıkıyor hiç böyle düşünmemiştim ya da ben gamsızımFiziksel kaygı olarak değil de kanser falan olma riskini kafama takıyorum ben, korkuyorum. Aman ne anlayacak yaUzmanlık alanıyla uzaktan yakından alakası yok, uzaktan şöyle bi bakıp geçti. Doktorluğunun benim dışımda herkese faydası var, ölüyorum çok hastayım desem bişey olmaz nane limon kaynat iç falan deyip geçiyor. Ay konu sahibi, özür dilerim bende de aynı dertler var içimi dökmüş oldum sizin aracılığınızla, ehehe.
yok ya kanserle falan ilgisi yoktur bence. yani şöyle kimi vücut tiplerinde hiç ben yok. bir anda bir sürü ben çıkmaya başlasa evet bir terslik olabilir. ama şahsen benim de vücudum bene elverişli. bazen yeni çıkıyor hiç böyle düşünmemiştim ya da ben gamsızımbenim de ellerimde çok var. bir tanesi kocaman tam elimin üstünde. hatta stajda bir öğrencim ıslak mendil getirdi “öğretmenim bu leke çıkmıyor muydu?” dedi ahahaha. sözün özü ben bendir güzeldir hoştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?