Yüzümdeki benler için ne yapmalıyım?

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
Merhaba.. Benim yüzümde kırmızı nokta yada sivilce gibi kırmızı nokta çıkıyor daha sonra kahverengi lekeye dönüşüyor ve ben olarak kalıyorlar.Kaş alındıktan sonra örneğin kaşın orda kırmızı bi nokta oluşuyo yada yüzün başka yerlerinde..ve elma sirkesi yoğurt maskesi gibi kürler de uyguluyorum iyi geliyor ama.. Kimisi kendiliğinden kayboluyor kimisi de ben olarak duruyor.Beyaz tenli olduğum için dahada belli oluyor.Bunu önleyebilecek krem vb ürünler var mı :96:yardımcı olursanız çok sevinirim.

kızzzzzzzzzzzzzzz aynı dert bende de var.. kafayı yicem ya. sivilce çıkıo. elliorum oynuorum kabuklaşıo falan derken sonra da kabuğu düşüo. sonra hafif bi iz kalıo. sonra o iz koyulaşıo. sonra yeni bi ben oluşuo suratımda. ya valla bıktım. olay tam olarak bu ve her sivilcemde aynı sıkıntıyı yaşıorum arkadaşlar !
nolur yardımcı olun kızlar ya :26:

malesef benlerin tek çaresi aldırmak
benleri geçiremezsin ama çıkmaması için bakkala giderken bile kremini sürüceksin demişti doktor bana
bitkisel şeyler etki etmiyor pek

aynı şey bendede oldu yanağımda 3 sivilce çıktı oynadım şimdi 3 ben var eskiden hiç böyle olmazdı burnumun kenarındada iri siyah ben vardı aldırdım ama alttan tekrar çıkıyo şimdi hem alttan çıkışı hemde dikiş izi var okadar belli diğil dikiş ama ben biliyorum ya

ayrıca boynumda bir et beni vardı et benleri için satılan ilaçtan aldım sürdüm sürdükçe kurudu ve 10 gün içinde düştü

bizimkiler et beni deil şükür o kırmızı noktalar bene dönüşüyo sadece bu neyapabiliriz hiç bilmiom :KK43:

X