• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümdeki acı nasıl geçer???

tuceed

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
826
15
318
arkadaşlar bugun yüzüm yandı kaynar suyla gözümün biraz altı ince derinin oraya su geldi biraz su toplamadı ancak aşırı derecede kızardı ve kabardı biraz acısından duramıorum ince ince sızlayıp duruyo bepanten sürdüm bi faydası yok ne yapabilirim bi yardımcı olursanız sevinirimmm

o kadar saatten sonra fayda eder mi bilemem ama aklınızda bulunsun yanığa, yanmaya en etkili yöntem yumurta akıdır. yanan yere hemen sürersiniz ve havayla temasını keser. deneyin fayda etmezse, eczaneden silverdin alabilirsiniz yara ve yanık kremidir gayet de etkilidir. geçmiş olsun.

arkadaşlar bi iki dak ayırıp yardımcı olabilcek kimse yok muuuu???

o kadar saatten sonra fayda eder mi bilemem ama aklınızda bulunsun yanığa, yanmaya en etkili yöntem yumurta akıdır. yanan yere hemen sürersiniz ve havayla temasını keser. deneyin fayda etmezse, eczaneden silverdin alabilirsiniz yara ve yanık kremidir gayet de etkilidir. geçmiş olsun.

teşekkür ederim galiba fayda etmez 3 4 saat oldu

yazdım ben ama görmediniz sanırım =)

Yanma durumlarında hemen zeytinyağı sürüyorum, çok şükür kaç kere kaynar suyla kendimi haşlamama rağmen tek bir yaram yoktur bu sayede.
Siz de şuan çok etkisi olur mu bilmiyorum ama pamukla hafif zeytinyağı sürün derim, cildi hem gerginlikten ve yanmanın olası su toplamalarından koruyor hem de acısını alıyor gerçekten.

gözüne kaçmayacak şekilde silverdin krem sürebilirsin yara ve yanık kremidir ve gerçekten etkili bir ilaç.acısını da kızarıklığını da alır ama öncesinde ara ara buz tutman iyi olur.geçmiş olsun.ama güneşe çıkma krem sürüp.gündüz de güneş kremi sürmeden çıkma bir süre.

ben yanıktan çok çektim silverdin yanığın iyileşmesi için iyi gelir anestol krem de uyuşurur hemen acını geçirir canım çok geçmiş olsun

arkadaşlar teşekkür ederm kremi sabah alabildim anca sürdüm daha iyiyim ancak iz kalmaz dimiii

doktora gitmenizde fayda var, yuzunuz sonucta. kacinci derece yanik tespit edilip ona gore kremini verebilir. bence ihmal etmeyin. gecmis olsun.

Back