yüzümde pürüzleşme oldu yardm ltfenn

tadlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
237
0
yüzümde pürüzleşme oldu yardm ltfenn sizce sebebi neden bu ilk defa oluyorr

Canım hava koşullarından, kullandığın nemlendiriciden veya tonikten, veya yediğin yiyeceklerden falan olabilir. Bende de ilk defa olduğunda çok fazlaydı, zamanla azaldı ama geçmedi hala da var. Kaç yaşındasın?

yok canm herhangi birsey kulamıyorm ama belkı yedigim bırseyden olabılır 19 yasındaym canm ya sen kac yasındasn eger gecmezse bir cilt doktoruna gorunucem

Ben 17 yaşındayım, tamam geçmezse cilt doktorundan aldığın tavsiyeyi bize de söyle :)

tmm canm gıdersm aldıgm bilgilerle sizleride aydınlatırmmm

tmm canm gıdersm aldıgm bilgilerle sizleride aydınlatırmmm

mrbb gttniz mi dktraa? bende 18 yaşındayım bende de yeni oluştu bu pürüzler dktr cildinin yapısı dedi ama yeni oldu sonuçta pek inanmadım .

Yediklerimizden ve yağlı ciltten kaynaklanıyo sanırım. Sizin pürüzler sivilcemsi mi?

Hımm alerjiden veya havadan o zaman kesin :) Alerji dediğim bazı şeyler alerji ypmış olabilir yani önceden olması gerekmiyor

alerji deil zannetmyrm öle olsa dktr sylerdi biraz daa sre gecsin tekrar gtcem dktra ne apam:KK59: senin yzn nasıll geçtimi

Canm benim yüzümde sadece yanaklarımın önden bakınca görünmeyen arka taraflarında ve alnımda var. Alnımdakiler kakülümden kaynaklı, önden düz kakülüm var ve kakül kestirdiğimden beri minik minik ele gelmeyen ama parlak ışıkta gözüken pütürcükler. Yanaklarımdakilerse iyiler hala duruyolar, imex kullanıyorum biraz yardımcı oldu mu bilmem, ama annem belli olmadıklarını söyledi, anca yan dönüp dikkatli bakınca görünüyolar zaten :nazar: :KK61:

haha bende de öle cnm önden bakıca grnmeyen kısımlarda yan tarafta var imex sivilce ilacı cnm banada verdi ama kullanmadım çok hassas cildim çünkü . excipial da verdi onuda kullanmadım:)):KK60: yüzü geçen arkadaşımm sennki alerjikti o zaman. ama benim ki öle deil maselef:

Ben doktora gittiğimde tretin vermişti bana ve yüzümde gerçekten çok fazla pürüzler vardı şimdi çok azaldı çevremdeki herkes farketti ben de farkındayım gerçekten çok etkili oldu ama siz yinede bir doktora görünmeden kullanmayın derim :)

X