Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar lütfen yardımm ben aknetrend tedavisi görüyorum ve kuaför çene bolgeme dün ağda vurdu hepsi soyuldu, kahverengi oldu bugün koyu yani. leke kalır mı lütfen yardım çok korkuyorum; ((
Arkadaşlar lütfen yardımm ben aknetrend tedavisi görüyorum ve kuaför çene bolgeme dün ağda vurdu hepsi soyuldu, kahverengi oldu bugün koyu yani. leke kalır mı lütfen yardım çok korkuyorum; ((
Bu ilacı kullanmadan önce biraz araştırma yapman lazımdı. Yani zaten yüz hassaslaşıyor nasıl böyle bir hataya düştün hayret. Nasıl biz iz kaldığına bağlı geçmesi. Kahverengi lekeler zor geçiyor ama