Yüzümde ferah,temizlenmiş bir his için neler yapabilirim kızlar?

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
merhaba kızlar ben yüz bakımı için herseyi yapan araştıran biriyim ve her gün yeni bir bilgi için çok uğraşıyorum.yüzümü makyajdan sonra ve onun dısında da makyaj temizleme mendılıyle once yuzumu temızlıyorum buhar banyosundan sonra loreal derinlemesine arındırıcı jel kullanıyorum ve yuzumu tekrar yıkıyorum daha sonra alkolsüz tonik uyguluyorum yada bazen gül suyu ile siliyorum.sabah uyandığımda yüzümü yıkadıktan sonra sodayı buz kalıplarında dondurup onuda yüzüme sürüyorum ama sanki bir eksiklik hissediyorum uygun bir nemlendirici arıyorum cildim şuanda karma aslında normaldı ama suanda yağlandı reglide olamadığımdan sivilceler patladı yüzümde..sizin kendinizde uyguladığınız temizleme metodlarınız varmı kızlar lütfen bilgilerinizi benimle de paylaşırmısınız? çok teşekkürlerr =)) bilgilenelim dahada güzelleşelim:KK70:

hımmm o buhar banyosunu beğenmedim çünkü gözeneklerinizi açar yapmayın bence bu seferde gözenekleri sıkılaştırmaya çalışırsınız,bide normaldi cildim yağlıya döndü diyosunuz yaa makyaj temizleme ürünlerini yağsız olanlarını tecih edin oda yağlandırma yapabilir,nemlendirici olarak ben vıchy normaderm aldım daha yeni şimdilik güzel gibi deneme boyunu aldım uygun fiyatıda önerebilirim yani.

hımmm o buhar banyosunu beğenmedim çünkü gözeneklerinizi açar yapmayın bence bu seferde gözenekleri sıkılaştırmaya çalışırsınız,bide normaldi cildim yağlıya döndü diyosunuz yaa makyaj temizleme ürünlerini yağsız olanlarını tecih edin oda yağlandırma yapabilir,nemlendirici olarak ben vıchy normaderm aldım daha yeni şimdilik güzel gibi deneme boyunu aldım uygun fiyatıda önerebilirim yani.

ya buhar banyosunu cilt bakımı yaptrdığım bı guzellik salonunda söylediler hep yap dıye bende ondan sonra yapmaya devam ettim..regli de olamadığım için sivilcelerim hep yüzüme vurur suanda bunun sorununu yasıyorum acıkcası canım.bende vichy i dusunuyordum tam isabet oldu bu seferde onu deniyeceğim.fiyatı nekadr peki deneme boyu derken ne kadr boyutta?

X