Alerji olmus bir seyden
Anladım cok teşekkür ederim sanırm o maskeden olduAlerji olmuş bende yüzüme ağda yaptırınca böyle oluyor geçer merak etme
Makyaj yapmayın yoksa daha geç geçer kendimden biliyorumAnladım cok teşekkür ederim sanırm o maskeden oldubendede böyle şeylere fobi var aşırı huylanıyorum (
Tamam cok sağolunMakyaj yapmayın yoksa daha geç geçer kendimden biliyorum
Ay demeyin öylePötür pötür ne kötü olmuş öyle
Valla canım, inşallah geçerAy demeyin öyle
Çok teşekkür ederimmAlerji olmuş ya isilik gibi biraz makyajı kesin olur mu ilerlemesin çok geçmiş olsun
Acile mi gideyim. Belki başına gelen vardır diye yazdım ..Buraya yazana kadar doktora gitseniz... Nerden bilsin burdakiler üstüne bide yanlış yönlendirilirsiniz
Yok canım ya o kadar da kötü değil geçer alerji olmuş sanırım. Hatta cildin çok güzel maşallahAy demeyin öyle
Yüzünüzü hafifçe karbonatla ovun. O maskeyi de bir daha kullanmayın.Kızlar bu sabah yuzumde bunlar çıkmıştı. Bilmiyorum resimden belli oluyor mu ama ten rengimde küçük kabarcıklar yüzümün heerrr tarafında. Ve çok belli oluyor Boynumdada biraz var. Biraz kaşıntı da var. Sadece dun akşam duş aldım ve bi maske vardı yosun özlü kil maskesi onu yaptım. Daha öncede bi iki kere yaptım böyle olmamisti(( başına gelen varmı bunlar nedir nasıl geçer ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?