• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümde çıkan seyler(resimli) acilllll :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
Kızlar bu sabah yuzumde bunlar çıkmıştı. Bilmiyorum resimden belli oluyor mu ama ten rengimde küçük kabarcıklar yüzümün heerrr tarafında. Ve çok belli oluyor Boynumdada biraz var. Biraz kaşıntı da var. Sadece dun akşam duş aldım ve bi maske vardı yosun özlü kil maskesi onu yaptım. Daha öncede bi iki kere yaptım böyle olmamisti :((( başına gelen varmı bunlar nedir nasıl geçer :(((

Bu tip maskeler bazen aktif olmayan sivilceleri aktif edebiliyor. Yuzu fazla kurcalamayin ph dengesi kaybolursa zor dengeleniyor.

Alerji olmuş ya isilik gibi biraz makyajı kesin olur mu ilerlemesin çok geçmiş olsun

Buraya yazana kadar doktora gitseniz... Nerden bilsin burdakiler üstüne bide yanlış yönlendirilirsiniz:işsiz:

Kızlar bu sabah yuzumde bunlar çıkmıştı. Bilmiyorum resimden belli oluyor mu ama ten rengimde küçük kabarcıklar yüzümün heerrr tarafında. Ve çok belli oluyor Boynumdada biraz var. Biraz kaşıntı da var. Sadece dun akşam duş aldım ve bi maske vardı yosun özlü kil maskesi onu yaptım. Daha öncede bi iki kere yaptım böyle olmamisti :KK43:(( başına gelen varmı bunlar nedir nasıl geçer :KK43:((
Yüzünüzü hafifçe karbonatla ovun. O maskeyi de bir daha kullanmayın.

Hiç maske yapmadım şimdiye kadar. Bu tarz güzellik vaad edici ürünler cildi daha çok bozuyor bence. Kozmetik kullanıyorum ama çokta inanmıyorum.

Sakın devam etmeyin ben seneler önce maskelerle aknemi iyice azdırdım ve geçmesi yılları aldı. Halada tamamen geçmiş değil yinede tek tük sivilceler cıkar.

Back