Yüzümde 1 aydır gitmeyen yağ bezesi var....

bbbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
74
1
kızlar göz ve burnumun ortasında 1 aydır geçmeyen yağ bezesi var ilaç kulanıyorum ama daha geçmedi normalde yüzümde sivilce dahi zor çıkar düğün stresinden olsa gerek evde yapacagım bişey var mı ne yapmalıyımm 1 ay sonra düğünüm var yardımm kızlarrrrrr...şimdiden tşk:84::84::84::84::84:

Canım ufak bir domatesi rendele unla bulamaç yap ve o bölgeye sür. Yarım saat kalsın Ben ucu çıkmayan sivilce yada yaağ bezelerine öyle yapıyordum hemen uç veriyordu. Ama seninki ne derinlikte bilemem:KK50:

ablamda da vardı anway'ın bi setini kullandı geçti anwayin temizleyicileri falan iyi gelebilir

Beautycycle Toprak Serisi Cilt Bakım Seti
toprak serisi ciltteki yağı dengeliyor 100 liraya almıştı

60 lira civarıymış sanırım kusura bakmayın ablam şampuan vs almış onun için 100 dedim

benim dudak cevremde var...bende domates falan rendeledim...peeling yaptim ucu da cikti fakat sktigimda dudagim sisti ve kabardi...1 hafta sürdü gecmesi...yag bezeleri de kaldi yine...bende biraktim artik

Bendede çıkmışdı öyle sıkılabilecek birşey değildi cilt doktorunda yaktırdım saniyelik bir işlem biraz yara oluyor geçiyor okadar

hiç uğraşmana gerek yok bendede vardı cildiyeye gittim hemen aldılar..ne iz ne de başka birşey doktor birdah acıkarsa yien gel dedı brıdahada cıkmadı. Tavsiyem cildiyeye git kurtul o kadar:82:

X