Ince tuyler ama diotlar goruyor mu ki ?Lazer için güvenilir hastane olan yerlere giderseniz sorununuz çözülür.
Sivilce durumları olmuyor.
Kızlar yüzümde tüyler var. rahatsiz oldum aldim ama yanaklarim sivilce icinde suan..daha oncede aliyordm az sivilce cikardi ama uzun bir aradan sonra tekrarladim.bunun bir cozumu var mi ? bildiginiz krem,ayni sorunu yasayaniniz? lazere baslasam sonuc alamamis kimse..
Canim iple aldim ustelik cildim kuru ama cok fazla hassas o agdalar iz yapmisti yanik gibiBende yüzümü alıyorum. Güneşte parlayam tüyler çıkıyor sevmiyorum.
Ben soguk agda bantlarinin yuz bolgesi icin olanlariyla yapiyorum. Sadece çene altimi biraz da yanak kisimlarimi. Cok memnunum. Hiç cogaltmadi sertlestirmedide. Hala tüy şeklinde çıkıyor. 3 haftada bir yapıyorum. Bazen 1 ayda bir. Sen ne kullaniyorsun o bantlari dene istersen.
Sivilce benimde probleemim malesef vücudum yagli ve karacigerden geliyor. Artik sabah aksam temizlemekten bir seyler uygulamaktam bıktım ama yapmasam olmuyor. Agda yapınca bende sivilce cikmiyor ama olan bir sivilce üstüne yaptıysam onun mikrobu yayilabiliyor. Bir anda sivilceyi gecirecek bir krem ilac ben duymadim olsa ilk ben denerdim :)
Ama problemin varsa cildiyeye gidebilirsin o sana akne kremi verir zamanla gecer.
Ince tuyler ama diotlar goruyor mu ki ?
Ergenligimde bile sivilcem olmadi olmazda cildim asiri hassastemelinde ne yatıyor peki hormonal bi sorun varsa önce onu çözmek lazım pko falan
Bu jilet gibi bir sey bence tuyleri az oldugu icin cikmamis ben alsam bir daha ki sefere permatikle tras olmak zorunda kalirim :)Usturayla traş ediyorlar yüzlerini. Bunu kullanan çok fazla insan var son zamanlarda.
Kızlar yüzümde tüyler var. rahatsiz oldum iple aldim ama yanaklarim sivilce icinde suan..ergnlikte bile sivilcm olmadu daha oncede aliyordm ardindan az sivilce cikardi ama uzun bir aradan sonra tekrarladim.bunun bir cozumu var mi ? bildiginiz krem,ayni sorunu yasayaniniz? lazere baslasam sonuc alamamis kimse..
Su epilasyon aletlerinin yuz icn olanlari nasildir acaba braunun falan ince tuyler icin olani varAynı dert bende de var yıllardır aldırıyorum. Cildim çok güzeldir hatta herkes söyler bunu ama boyun bölgemde sivilcelerden dolayı küçük lekeler kaldı. Sırf aldırdığım için. Lazare git
Bu jilet gibi bir sey bence tuyleri az oldugu icin cikmamis ben alsam bir daha ki sefere permatikle tras olmak zorunda kalirim :)
Tesekkur ederimMerhabalar,
Sir ağda sonrası oluşan sivilceler için bu arayışa girmiştim, 'madecassol' diye bir krem önerdi eczacı, epey memnun kaldım,fiyatı da oldukça uygundu. Hücre yenileyici özelliği varmış. Ben sırtımdaki ince tüyler için kullanmıştım, şimdi nemlendirici gibi de kullanıyorum arada azar azar. Bi araştır derim :)
Sevgiler,
Sizin tüylenme sebebiniz herhangi bir sağlık sorunu mu acaba?Su epilasyon aletlerinin yuz icn olanlari nasildir acaba braunun falan ince tuyler icin olani var
Kızlar yüzümde tüyler var. rahatsiz oldum iple aldim ama yanaklarim sivilce icinde suan..ergnlikte bile sivilcm olmadu daha oncede aliyordm ardindan az sivilce cikardi ama uzun bir aradan sonra tekrarladim.bunun bir cozumu var mi ? bildiginiz krem,ayni sorunu yasayaniniz? lazere baslasam sonuc alamamis kimse..[/Q
Arkadaşım bu derdi yıllarca çekmiş bir insan olarak söylüyorum yüzünü pudrala bebe pudrasıyla sivilcelerin hemen kuruyacak
2. olarak da sakın yüzüne lazer yaptırma hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama iğneli epilasyonda uzman olan bir güzellik uzmanına; sabırla git, hem tüylerinden, hemde epilasyon sonrası oluşan sivilceden, sarkmadan kurtul ama işinin ehli birine sabırla gitmen gerekiyor.. iğneli epilasyon sabır ister ama ömürlüktür sevgiler
Ne yaparsan yap sakin sakin lazere bulasma tecrubeyle sabitSu epilasyon aletlerinin yuz icn olanlari nasildir acaba braunun falan ince tuyler icin olani var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?