• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzum

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
Kızlar yüzümde tüyler var. rahatsiz oldum iple aldim ama yanaklarim sivilce icinde suan..ergnlikte bile sivilcm olmadu daha oncede aliyordm ardindan az sivilce cikardi ama uzun bir aradan sonra tekrarladim.bunun bir cozumu var mi ? bildiginiz krem,ayni sorunu yasayaniniz? lazere baslasam sonuc alamamis kimse..

Son düzenleyen: Moderatör:
Lazer için güvenilir hastane olan yerlere giderseniz sorununuz çözülür.
Sivilce durumları olmuyor.

Bende yüzümü alıyorum. Güneşte parlayam tüyler çıkıyor sevmiyorum.
Ben soguk agda bantlarinin yuz bolgesi icin olanlariyla yapiyorum. Sadece çene altimi biraz da yanak kisimlarimi. Cok memnunum. Hiç cogaltmadi sertlestirmedide. Hala tüy şeklinde çıkıyor. 3 haftada bir yapıyorum. Bazen 1 ayda bir. Sen ne kullaniyorsun o bantlari dene istersen.
Sivilce benimde probleemim malesef vücudum yagli ve karacigerden geliyor. Artik sabah aksam temizlemekten bir seyler uygulamaktam bıktım ama yapmasam olmuyor. Agda yapınca bende sivilce cikmiyor ama olan bir sivilce üstüne yaptıysam onun mikrobu yayilabiliyor. Bir anda sivilceyi gecirecek bir krem ilac ben duymadim olsa ilk ben denerdim :)
Ama problemin varsa cildiyeye gidebilirsin o sana akne kremi verir zamanla gecer.

Kızlar yüzümde tüyler var. rahatsiz oldum aldim ama yanaklarim sivilce icinde suan..daha oncede aliyordm az sivilce cikardi ama uzun bir aradan sonra tekrarladim.bunun bir cozumu var mi ? bildiginiz krem,ayni sorunu yasayaniniz? lazere baslasam sonuc alamamis kimse..

temelinde ne yatıyor peki hormonal bi sorun varsa önce onu çözmek lazım pko falan

Bende yüzümü alıyorum. Güneşte parlayam tüyler çıkıyor sevmiyorum.
Ben soguk agda bantlarinin yuz bolgesi icin olanlariyla yapiyorum. Sadece çene altimi biraz da yanak kisimlarimi. Cok memnunum. Hiç cogaltmadi sertlestirmedide. Hala tüy şeklinde çıkıyor. 3 haftada bir yapıyorum. Bazen 1 ayda bir. Sen ne kullaniyorsun o bantlari dene istersen.
Sivilce benimde probleemim malesef vücudum yagli ve karacigerden geliyor. Artik sabah aksam temizlemekten bir seyler uygulamaktam bıktım ama yapmasam olmuyor. Agda yapınca bende sivilce cikmiyor ama olan bir sivilce üstüne yaptıysam onun mikrobu yayilabiliyor. Bir anda sivilceyi gecirecek bir krem ilac ben duymadim olsa ilk ben denerdim :)
Ama problemin varsa cildiyeye gidebilirsin o sana akne kremi verir zamanla gecer.
Canim iple aldim ustelik cildim kuru ama cok fazla hassas o agdalar iz yapmisti yanik gibi

Ağda ile yüz almak hem sivilce sorununa sebep olur hem de yaşlanmayı hızlandırır.

Lazer genelde yüzde pek işe yaramaz. İğneli epilasyon en mantıklısı.

Bir de geçen gün bir videoya denk geldim, bulup atayım buraya.

Aynı dert bende de var yıllardır aldırıyorum. Cildim çok güzeldir hatta herkes söyler bunu ama boyun bölgemde sivilcelerden dolayı küçük lekeler kaldı. Sırf aldırdığım için. Lazare git

Kızlar yüzümde tüyler var. rahatsiz oldum iple aldim ama yanaklarim sivilce icinde suan..ergnlikte bile sivilcm olmadu daha oncede aliyordm ardindan az sivilce cikardi ama uzun bir aradan sonra tekrarladim.bunun bir cozumu var mi ? bildiginiz krem,ayni sorunu yasayaniniz? lazere baslasam sonuc alamamis kimse..

Merhabalar,
Sir ağda sonrası oluşan sivilceler için bu arayışa girmiştim, 'madecassol' diye bir krem önerdi eczacı, epey memnun kaldım,fiyatı da oldukça uygundu. Hücre yenileyici özelliği varmış. Ben sırtımdaki ince tüyler için kullanmıştım, şimdi nemlendirici gibi de kullanıyorum arada azar azar. Bi araştır derim :)

Sevgiler,

Aynı dert bende de var yıllardır aldırıyorum. Cildim çok güzeldir hatta herkes söyler bunu ama boyun bölgemde sivilcelerden dolayı küçük lekeler kaldı. Sırf aldırdığım için. Lazare git
Su epilasyon aletlerinin yuz icn olanlari nasildir acaba braunun falan ince tuyler icin olani var

Bu jilet gibi bir sey bence tuyleri az oldugu icin cikmamis ben alsam bir daha ki sefere permatikle tras olmak zorunda kalirim :)

Yok oldukça esmer ve tüylü hatunlar da var bunu yapan. Söylenene göre arttırmıyor aksine azaltıyormuş tüyleri. Yüzümde pek tüy yok benim olsa deneyeceğim valla.

Merhabalar,
Sir ağda sonrası oluşan sivilceler için bu arayışa girmiştim, 'madecassol' diye bir krem önerdi eczacı, epey memnun kaldım,fiyatı da oldukça uygundu. Hücre yenileyici özelliği varmış. Ben sırtımdaki ince tüyler için kullanmıştım, şimdi nemlendirici gibi de kullanıyorum arada azar azar. Bi araştır derim :)

Sevgiler,
Tesekkur ederim :KK24:

Kızlar yüzümde tüyler var. rahatsiz oldum iple aldim ama yanaklarim sivilce icinde suan..ergnlikte bile sivilcm olmadu daha oncede aliyordm ardindan az sivilce cikardi ama uzun bir aradan sonra tekrarladim.bunun bir cozumu var mi ? bildiginiz krem,ayni sorunu yasayaniniz? lazere baslasam sonuc alamamis kimse..[/Q

Arkadaşım bu derdi yıllarca çekmiş bir insan olarak söylüyorum yüzünü pudrala bebe pudrasıyla sivilcelerin hemen kuruyacak
2. olarak da sakın yüzüne lazer yaptırma hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama iğneli epilasyonda uzman olan bir güzellik uzmanına; sabırla git, hem tüylerinden, hemde epilasyon sonrası oluşan sivilceden, sarkmadan kurtul ama işinin ehli birine sabırla gitmen gerekiyor.. iğneli epilasyon sabır ister ama ömürlüktür sevgiler

Arkadaşım bu derdi yıllarca çekmiş bir insan olarak söylüyorum yüzünü pudrala bebe pudrasıyla sivilcelerin hemen kuruyacak
2. olarak da sakın yüzüne lazer yaptırma hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama iğneli epilasyonda uzman olan bir güzellik uzmanına; sabırla git, hem tüylerinden, hemde epilasyon sonrası oluşan sivilceden, sarkmadan kurtul ama işinin ehli birine sabırla gitmen gerekiyor.. iğneli epilasyon sabır ister ama ömürlüktür sevgiler

Su epilasyon aletlerinin yuz icn olanlari nasildir acaba braunun falan ince tuyler icin olani var
Ne yaparsan yap sakin sakin lazere bulasma tecrubeyle sabit
Yok diod yok nd yag bunlarin hepsi yalan hangi lazer olursa olsun yuze degdimi tum ayva tuylerini uyarip daha sik daha kalin daha siyah daha guclu cikmasina neden oluyor
Kalici cozum istiyorsaniz igneli gecicidede yuzunuz iple alindiktan sonra limon surup yarim saat sonra yikayabilirsiniz
Olan sivilcelerin sonmesi icinde aknefug bp10 kullanabilirsiniz
Gecmis olsun

Back