- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Ben roacutanneler ictim sivilce icin. Tabi o raddeye gelene dek bi ton degisik kremler vs. Kac dermatolog degistirdim vs. Pahali dermo kozmetik urunler kremler tonikler sabunlar vs kullandim.. hic bi sekilde gecmediler. Roacutanne zamaninda boyle irinli koca koca olanlar gecti ve birdaha cikmadi ama normal ebatlarda cikti hep.. yuzum delik desik oldu tek bir sivilce bile sikmslgm yoktur halbuki.. yuzumu silerken bile hafifce tampon yapardim.. ama iz kaldi. Beyaz tenliyim kipkirmizi duruyordu sivilceler. Herkes dediki yasin ilerledikce gecer. Cok sacma oldugnu anlarsn blmem ne..Marka kötülemek istemiyorum ama 40 tl civarı bi fondotendi fakat benim yüzümde yapış yapış bi his bırakıyor siz hangi markayı kullanıyosunuz memnun musunuz benim cildimde mat durmasını istiyorum çünkü cildim ztn yağlı
HayırCilt bakimina gittiniz mi hic?
Sivilce ve lekelere karsi özel bakimlari vardir.
Hangi aydınlatıcıyı ve kapatıcıyı kullanıyosunuz acabaBen genelde goz cevreme uygularim.sivilceli degilim ama yuzum yagli o yuzden yuzume surmuyorum.gozaltina aydinlatici ve kapatici uyguluyorun.farkettim ki goz cevresini yapinca butun yuzu yapmis gibi oluyorsun.bence sizde bunu deneyin belki sizde de etkili olur
Garnieerin kapaticisini esse nin de aydinlaticisini kullaniyorumHangi aydınlatıcıyı ve kapatıcıyı kullanıyosunuz acaba
Merhaba ben internette baktım ama bulamadım bana kullandığınız essenin göz aydınlatıcısının kodunu verebilir misinizGarnieerin kapaticisini esse nin de aydinlaticisini kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?