- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- Konu Sahibi Strawberry95
Ben roacutanneler ictim sivilce icin. Tabi o raddeye gelene dek bi ton degisik kremler vs. Kac dermatolog degistirdim vs. Pahali dermo kozmetik urunler kremler tonikler sabunlar vs kullandim.. hic bi sekilde gecmediler. Roacutanne zamaninda boyle irinli koca koca olanlar gecti ve birdaha cikmadi ama normal ebatlarda cikti hep.. yuzum delik desik oldu tek bir sivilce bile sikmslgm yoktur halbuki.. yuzumu silerken bile hafifce tampon yapardim.. ama iz kaldi. Beyaz tenliyim kipkirmizi duruyordu sivilceler. Herkes dediki yasin ilerledikce gecer. Cok sacma oldugnu anlarsn blmem ne..Marka kötülemek istemiyorum ama 40 tl civarı bi fondotendi fakat benim yüzümde yapış yapış bi his bırakıyor siz hangi markayı kullanıyosunuz memnun musunuz benim cildimde mat durmasını istiyorum çünkü cildim ztn yağlı
Biraktim herseyi su an yuzumh duzenli de yikamyorum.. makyajimi bile temizlemem hatta . Cocugum oldu ondan hic biseye firsat da bulamiyorhm zaten. Aynaya bile bakmaya hatta.. evet azaldi hatta gecti aktif olanlar. Ama izler kirmiziliklar duruyor. Gecmezse de gecmez. Umrumda degil. 13yasimdan beri cektim yani duzelmese kac yazar amaan.. suan 28im..
Fondoten kullaniyorum bitti gitti iste. Cok bi kapaticiligi yok ama memnunum tenime rengi uydugu icin ve kolay uygulandigi icin.. maybellline kullaniyorum ben. O pahali seyleri de denemistim tester olarak estee lauder vs gibi markalar. 300 tl lik bisey surmustum elime boynerden. Avm yi gezene kadar o elime surdygum yer kirmizilasmisti. Renk degistirmisti yani bildiginiz. Elim yanik gibi olmustu korkunctu. Benim 30 liraya aldihim sey bundan iyi diyip eski aldigima kosmustum hemen. Yoksa ben de pahali bisey aliyim kullaniyim kafasindaydim da.....