- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Bu tedavinin çok yan etkisi olduğunu söylüyolar sizde de öyle oldu mune yazik ki cildi duzeltmek zaman ve para isteyen bir surec. oncelikle iyi bir dermatologa gorunup, temeli onarmanizi oneririm. nbenim yuzum cok ama cok kotuydu. simdi bebek poposu gibi. roacutane tedavisi gordum. artik fondeten surme geregi de duymuyorum. sadece su bazmi yuz gunes kremi ile cildim piril piril
Bu tedavinin çok yan etkisi olduğunu söylüyolar sizde de öyle oldu mu
Aynen ben de.ne yazik ki cildi duzeltmek zaman ve para isteyen bir surec. oncelikle iyi bir dermatologa gorunup, temeli onarmanizi oneririm. nbenim yuzum cok ama cok kotuydu. simdi bebek poposu gibi. roacutane tedavisi gordum. artik fondeten surme geregi de duymuyorum. sadece su bazmi yuz gunes kremi ile cildim piril piril
Bu yazdığınız pudrayı saddce fondotensiz kullanabilir miyim mat ve doğal bi görünüş içinÖncelikle fondöten pudra gibi ürünler günü kurtarsa da uzun vadede cildinize daha çok zarar verir.
Sivilceler için dermatologa gidin.
Sivilce izlerine elma sirkesi+maden suyu karışımı çok iyi geliyor.Her gece sürüp 1 saat bekletip yıkayın.Bizzat kendim deneyip yararını gördüm.
Parlama için pudra kullancaksanız Rimmel Stay Matte uygun fiyatlı ve güzel bir ürün.Parlamayı önlemek için yağ emici kağıtları kullanabilirsiniz.
Emin olun kimsenin cildi kusursuz değildir.
Çok teşekkür ederim yorumunnuz içinCildiye doktoruna görünün öncelikle lütfen. Roaccutanedan önce sivilcelerinizin yayılım durumuna göre topikal antibiyotikli kremler veya sistemik(ağızdan aldığımız) antibiyotikler yazılıyor, ben fayda görmüştüm. Zaten roaccutane kullanmak istemiyorsanız bunu belirttiğinizde tedavinizi ona göre şekillendiriyorlar.
Bir de cildinize drugstore dediğimiz, düşük/orta fiyatlı cilt ürünlerinden kullanmayın lütfen. Dermokozmetik markalardan temizleme jeli, günlük nemlendirici, güneş kremi edinin. Bu markaların bb kremleri ve pudralarında oluyor. Bir de shiseidonun yağlı ciltler için üretilmiş bir serisi vardı, onun pudrası çok iyi. Mac pudraları kullandım ben de, studio fix serisinin pudralarını kullandım. Başta yapay dursa da sonrasında cilde oturan, cildi çok kurutmayan pudralar. Tavsiye ederim.
Evet kullanabilirsiniz hatta yine aynı ürünün bazı var daha mat bir görünüm elde etmek istiyorsanız.Bu yazdığınız pudrayı saddce fondotensiz kullanabilir miyim mat ve doğal bi görünüş için
Shiseido markasının pudrasını nerde bulabilirm acabaCildiye doktoruna görünün öncelikle lütfen. Roaccutanedan önce sivilcelerinizin yayılım durumuna göre topikal antibiyotikli kremler veya sistemik(ağızdan aldığımız) antibiyotikler yazılıyor, ben fayda görmüştüm. Zaten roaccutane kullanmak istemiyorsanız bunu belirttiğinizde tedavinizi ona göre şekillendiriyorlar.
Bir de cildinize drugstore dediğimiz, düşük/orta fiyatlı cilt ürünlerinden kullanmayın lütfen. Dermokozmetik markalardan temizleme jeli, günlük nemlendirici, güneş kremi edinin. Bu markaların bb kremleri ve pudralarında oluyor. Bir de shiseidonun yağlı ciltler için üretilmiş bir serisi vardı, onun pudrası çok iyi. Mac pudraları kullandım ben de, studio fix serisinin pudralarını kullandım. Başta yapay dursa da sonrasında cilde oturan, cildi çok kurutmayan pudralar. Tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim:)Evet kullanabilirsiniz hatta yine aynı ürünün bazı var daha mat bir görünüm elde etmek istiyorsanız.
Yeter ki cildi güzel temizleyin.Lavanta suyu da yararlı
Shiseido markasının pudrasını nerde bulabilirm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?