• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüm şişti :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
kızlar merhaba ben bugün kanal tedavisi oldum ve yüzümün sol tarafı şiş durumda sizce bu durum normal mi? araştırdım bazı yerlerde nadiren görünür yazıyor o sebeple korktum bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin

bence tekrar gidip göstermelisin şişmemesi gerekir sanırım cok varız derece yoksa sorun degilde aşırısa durma göster...
eşimde hafif işi olmuştu ama aşırı degil..

bence tekrar gidip göstermelisin şişmemesi gerekir sanırım cok varız derece yoksa sorun degilde aşırısa durma göster...
eşimde hafif işi olmuştu ama aşırı degil..

canım çok fazla değil ama şiş yani doktorumda gördü yüzümün son halini bana sadece ilaçlarını kullan ve sol tarafınla bişey yeme dedi

konu hortlamış=)
kanal tedavisi acıyor mu diyen arkadaş için cevap vereyim.
iğne bile vurulmadan kanal tedavisi yaptırdım.uzun bir süre o dişimin tedavisini ertelemiştim.bu kadar acısız olacağını bilsem onca ağrıyı çekmezdim.

şişmeye gelince.ilk seans sonunda doktorum yüzün gözün şişebilir,normal demişti.hiç şişme olmamıştı bende.

bendede muhtemel kanal tedavısı baslanıcak yanlız apselı zonklayan dişime yaparlarmı yoksa antıbıyotık tedavısı sonrası mı yaparlar?
korkuyorum yaffss...

Back