yüzüm porselen gibi olsun istiyorum

jiyannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
304
0
26
İzmir
Degerli kk güzelleri;
benim cildim coğu zaman sivilceli ve renk olarak da sürekli değişiyor.Neden acaba ? Bende porselen gibi bir cilt istiyorum var mı önerebileceğiniz bir seyler tskler şimdiden

Porselen gibi bir cilt istiyorsan canim öncelikle sağlıklı beslenmelisin meyve sebze ağirlikli . Sigara ve alkol de kullanmazsan ve her gün yüzünü temizlersen cok guzel olur cildin.

bende istiyorum ama nerdeeeeeeeeee :))) herkes aslında
uyguladığı ve % 100 sonuç aldığı kürleri yazsa çok iyi olur

pure beuty bb cream kullan canım
Kullandığın sürece zaten bebek gibi oluyor cildin
Hem uzun vadede cilt tonunu dengeliyor diye biliyorum
Dene bence ben kullanıyorum memnunum

pure beauty bb krem ablam çok merak ediyordu madem güzel
önermeliyim hemen saol cnm
:9:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, ilk kez yazıyorum, bu Ebru Şallı'nın önerdiği maskeleri uygulayan varmı aranızda?

yüzümde bi nemlilik yok.. cildim normalde kuru olmamasına rağmen arada sivilce kremleri kullandığım için kurutuoyr sanırım. ve canlı durmuyor cildim. sanki sürekli nemli tutmak için nemlendirici falan sürsem sivilceler pörtleyecek gibi geliyor :) bide sivilceyle uğraşmaktan korkuyorum..

önerilerinizi söleseniz güzel arkadaslarımmmm

canım oda hafif kurutuyor fakat yüzüne daha sonra bepanthen krem sürebilirsin..
çok iyi bi nemlendirici sivilce yapmıyor bende..

Ben sana soyleyeyim %100 cozum buldugum urunleri :))) yosun sabunu+lavanta suyu ( kisa sureli kullandim' yaz boyunca ') la roche posay effaclar k ( kesinlikle berraklastiriyor.) Pirinc kepegi yagi( haftada bir gun bir kac damla pamuga dokup uyguladim ) bunlardan en cabuk etki edenler effaclar k ve pirinc kepegi yagi :))))))

Ben sana soyleyeyim %100 cozum buldugum urunleri :))) yosun sabunu+lavanta suyu ( kisa sureli kullandim' yaz boyunca ') la roche posay effaclar k ( kesinlikle berraklastiriyor.) Pirinc kepegi yagi( haftada bir gun bir kac damla pamuga dokup uyguladim ) bunlardan en cabuk etki edenler effaclar k ve pirinc kepegi yagi :))))))

effaclara kesinlikle katılıyorum :) birazcık pahalı diye daha ucuz kozmetik ürünlerine yönelmiştim ama bir daha ki sefere kesinlikle ondan alıyorum zaten doktor tavsiye etmişti :)

Bende alıyım bari bundan :52:

Herkes porselen gibi bir cilt istiyor ama malesef gündelik hayatta o kadar çok şeye maruz kalıyor ki cilt o yüzden porselen gibi olması neredeyse imkansız oluyor. temiz tutmak ve arada maske yapmak gerekiyor. Büyük ölçüde de genetik faktörlerin rol oynadığına inanıyorum. Kimi insan sigara içer alkol içer genede cildi güzelldir. Buna uyuz olmamak elde deil :)

Back
X