Yüzüm neden böyle oluyor? :(

Annabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
16
0
36
Eskişehir
Merhabalar arkadaşlar

Geceleri çoğumuzun bildiği gibi cillte güzellik hormonu salgılanıyomuş ve geceleri de bu yüzden cilt daha bir pürüzsüz daha bir güzel oluyor. Benim sormak istediğim şey cildimde bütün gün hiçbir sorun olmamasına rağmen, geceleri de daha da güzel durmasına rağmen, sabah saatlerinde 8-9 gibi falan cildim acayip derecede kirli duruyor. Aynaya baktığımda daha yeni almış olsam bile cildimdeki en ufak kıl,tüy simsiyah gözüküyor. Cildim hem kirli, hem yağlı gibi, hem de lekeler vs. daha da belirgin duruyor. Cildimde sorun olmasa bile kötü duruyor yani. Neden böyle acaba bunu düzeltebilmenin bi yolu yokmudur. Yakında okullar açılıcak ortalama bu saatlerde gidiyoruz okula da gün içinde hiç böyle değilim ama öyle bir görünüşle de gitmek istemiyorum okula. Kapatıcı vs. kullanmayı düşünüyorum sabahları birazcık, ama bunun yanında önerebileceğiniz herhangi bir maske varmı, sivilce izlerini vs. geçirip yağlanmayı azaltabilecek, cildimi daha temiz gösterecek? Siz de aynı sorun varmı merak ediyorum çünkü sabahları aynaya baktığımda daha çıkmamış tüylerin bile oluşturduğu siyah yerleri görebiliyorum ve çok kötü duruyor. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Eğer bir odada bakıyorsanız o saatte gneş ışıkları oraya dşüyor olabilir. fazla ışık altında normalde görünmeyen tm pürüzler görünüyor.

Back