• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Yüzüm mahvoldu dışarı bile çıkamıyorum :S

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nora02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
164
54
98
arkadaşlar yüzümde güneş lekeleri ve yara lekeleri oluştu. tabi nasıl oldu dersenizz mevcut lekeleri yok etmek için uğraşınca sonuç daha da beter oldu. lekeler hariç şu anda birde yaralar var ve derinler resmen oyuklar oluştu. bu lekeler ve yaralar için önerebileceğiniz kremler ilaçlar bekliyorum nolurr...

bunlar yanık değil ki bildiğin yara oldu ayrıca doktora da gittim bana fito krem verdi :S lekeler yaralar öylece duruyo ben geçsinler istiyorum.

Önce cildiyecinin görmesi daha doğru olur cildin tahriş olmuş kulaktan duyma şeyleri uygulaman şuan için çok yanlış olur

tşk caanım gittim doktora madecassol verdi ama kaşıntı yapıyo :s bunlar geçmeyecek gibi :(

ne yaptın da o kadar mahvetti yüzünü:17::17: doktorun verdiği kremden baskasını kullanma,yuzune herhangi maske falan yapma,braz kullan sabret canım

teşekkür ederim yazdığın içn bir an kendimi bu sitede yalnız hissediyorum :( aslında çok uğraştım yaa yüzümle berbat oldu doktorlardan da nefret ettim resmen hiç ilgilenmiyorlar baştan savma bakıp yolluyorlar araştırma hastanesinde uzmana gidiyorum ortada uzman yok neyse umarım geçer bunlar hala çok bi değişiklik yok çünkü :S

benimde yüzümde cok sivilce oldugu icin eczaneden acnecinamide diye bir ürün aldım almaz olaydım yüzümde kahverengi lekeler olmaya basladı sivilceler dahada cogaldı simdi

hergün yüzüme buhar banyosu yapıyorum kahverengi lekeler azaldı ama sivilceler cok canımı sıkıyor

Geçmiş olsun. Yüzündeki yaralar nasıl oldu? Cildine soyma işlemi mi yaptırdın ? Cildiye doktoruna gitsen iyi olur daha kötü olmasın.

canım yüzüm daha iyi ben yüzümü kremlerle yakmışım resmen çukurlar olmuştu onlar doluyo şimdi kullandığım kremle ve doktorun verdiği kremi kullanıyorum bakalım hala çok kırmızı hele burnumda var iki tane çok dikkat çekiyo :s neyse ki çukurlar doldu onlarda geçer inşallah ve ben yüzümü buhara tutamam çünkü kılcal damar çatlamaları var yani çok sıcaktan falan etkileniyorlar ve çoğalıyorlar kullandığın kremin de yaz aylarında leke yaptığını duymuştum o tarz sivilce kremleri ve cildi soyan kremler kış aylarında hatta güneş kremiyle kullanıldıklarını biliyorum umarım senin de yüzün iyi olur çok kötü bişey çookk

canım yüzüne ne yaptında böyle oldu ne sürdün söylersen ona göre daha iyi yardımcı olabiliriz
ayy neler yapmadım ki boşver tatlım resmen ben bile hatırlayınca aptal gibi hissediyorum kendimi ve bir an önce daha da iyi olmasını istiyorum umarım dahada iyi olacak

geçmiş olsun canım...
konuyu okuyunca kendi başıma gelen olayı hatırladım..
kuzenime doktor sivilce kremi vermişti...benimde yüzümde bir iki sivilcem vardı.süriyim de geçsin dedim.hatta sivilcelerle kalmayıp suratımın her yerine sürdüm...ay sabaha bi kalktım kiiii yüzüme resmen kezzap atılmış sanki...ateş gibi yanıyo kıpkırmızı dökmüş...ay neye uğradığımı şaşırdım..nasıl ağlıyorummm anlatamam...hemen doktora gittik...alerji yapmış dedi...damardan 4 tane iğne verdi..ayrıca farklı ilaçlarda verdi...1 hafta aynalara küstüm.doktora gidip gelirken sokakta görenler hayretle bakıyodu bana..10 günde ancak eski halime döndüm.patates gibi soyuldu cildim.o günden sonra tövbe ettim krem sürmeye...
diyicem şu ki sakın kimsenin hiçbir ilacını kullanmayın...hele cilt insanın en hassa bölgesi...aman dikkat edin

geçmiş olsun canım...
konuyu okuyunca kendi başıma gelen olayı hatırladım..
kuzenime doktor sivilce kremi vermişti...benimde yüzümde bir iki sivilcem vardı.süriyim de geçsin dedim.hatta sivilcelerle kalmayıp suratımın her yerine sürdüm...ay sabaha bi kalktım kiiii yüzüme resmen kezzap atılmış sanki...ateş gibi yanıyo kıpkırmızı dökmüş...ay neye uğradığımı şaşırdım..nasıl ağlıyorummm anlatamam...hemen doktora gittik...alerji yapmış dedi...damardan 4 tane iğne verdi..ayrıca farklı ilaçlarda verdi...1 hafta aynalara küstüm.doktora gidip gelirken sokakta görenler hayretle bakıyodu bana..10 günde ancak eski halime döndüm.patates gibi soyuldu cildim.o günden sonra tövbe ettim krem sürmeye...
diyicem şu ki sakın kimsenin hiçbir ilacını kullanmayın...hele cilt insanın en hassa bölgesi...aman dikkat edin
aynı şekilde benimde senin başına gelen olayın bir benzeri oldu işte neyse ki benimde yavaş yavaş geçiyor yaralar benim ki soyulmayı bırak delik deşik oldu resmen :25:neyse ki geçiyorlar hala çok kırmızı ama idare ediyorum öyle delikler kalmasındansa kırmızılıklarda geçer inşallah yani kimse bilmediği bir ilavı kullanmasın arkadaş sözü falan dinlemesin

merhaba durumun çok acilse doktora gitmende fayda var.ama eger cildin karma veya yağlı ise defne sabununu tavsiye ederim banyoda cildii iyice yumuşattıktan sonra kullan ve çok sert bir havluyla kurulama ben böyle fayda gördüm sivilcelerim için.1 hafta sora derinlerde bulunan tüm kurtçukları dahi söküyö neticede doğal bir ürün kardeşim....

Bence stres yapma ve hergun aynaya bakip inceleyip moralini bozma.Madecassol kasinti yapiyor demissin bu normal. Kullnmaya devam et bence.Belki enfekte olmustur.Cildiye doktoruna gitmissin zaten ama neden yumusak doku enfeksiyon vb sorunlar icin hafif bir antibiotik vermemis ki... Bepanthen krem kullan donusumlu olarak.Merhem degil krem yazani.Gunesten koru ayrica.Yaglansa bile cildin birak yaglansin fazla hasar gormus anlasilan.Bepanthen ve medacassolu aksamlari kullan yatmadan.Yaralar kabuklanip dokuldukten sonra haftada 1 yagsiz bir el kremi ve beyaz kili karistirip maske yap.Yine haftada 1 yuz icin keseler var bastirmadan yumusak hareketlerle masaj yap.Deriti temizlesin.2-3 ay bepanthen madecassole devam et. Leke vs bisey kalmaz.Cok kalirsada bepanthen ve madecassole devam et . Yani kendi haline birak.Tertemiz olur.

Bunlar benim nacizane tavsiyelerim..Cilt konusunda tum sacmaliklari yasamis olarak soyluyorum:) Kimyasal peeling vs urun sakin sakindeneme cnm.Deri zaten incelmis cunku.

bunların tek cozumu oksıjen kremı ve oksıjen sabunu.... ıkısını ayn anda kullandıgında süper etkı edıyor..
canını sıkma boyle seylere oksıjen kremı al faydasın goreceksın...

Bence stres yapma ve hergun aynaya bakip inceleyip moralini bozma.Madecassol kasinti yapiyor demissin bu normal. Kullnmaya devam et bence.Belki enfekte olmustur.Cildiye doktoruna gitmissin zaten ama neden yumusak doku enfeksiyon vb sorunlar icin hafif bir antibiotik vermemis ki... Bepanthen krem kullan donusumlu olarak.Merhem degil krem yazani.Gunesten koru ayrica.Yaglansa bile cildin birak yaglansin fazla hasar gormus anlasilan.Bepanthen ve medacassolu aksamlari kullan yatmadan.Yaralar kabuklanip dokuldukten sonra haftada 1 yagsiz bir el kremi ve beyaz kili karistirip maske yap.Yine haftada 1 yuz icin keseler var bastirmadan yumusak hareketlerle masaj yap.Deriti temizlesin.2-3 ay bepanthen madecassole devam et. Leke vs bisey kalmaz.Cok kalirsada bepanthen ve madecassole devam et . Yani kendi haline birak.Tertemiz olur.

Bunlar benim nacizane tavsiyelerim..Cilt konusunda tum sacmaliklari yasamis olarak soyluyorum:) Kimyasal peeling vs urun sakin sakindeneme cnm.Deri zaten incelmis cunku.
çok teşekkür ederim canım gerçekten bu kabuklar bi dökülse yani kırmızılık falan gitmiyor hani doktor çok yıkama dedi ama yüz bu yıkamadan da olmuyor ki neyse bepanthen i de alırım bakalım umarım daha da iyi olur ve iz kalmaz bu killi maskeyide denerim tekrar teşekkürler

Back
X