• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm küçücük ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
MRB KISLAR KASIK KADAR YÜZÜM VAR RESMEN VÜCUDUM NORMAL 55 KİLOYUM AMA YÜZÜM ZAYIF NASI SİŞER BU YA:roflol:

ayy benimde öle kupkuru yanak falan hiç yok :) bende 59 kiloyum boum 1.70 zayıf değilim hiç aslında silikon yaptırabilsek keşke yanaklarımıza :)

ay kızlar kimisi yüzüm küçük diye yakınır kimiside büyük diye bu yaratılıtan gelen birşey benimde yüzüm büyüktür mesela hiç takmayın kafanıza ben takmıyorum mesela sevgiyle kalın

benim de ööle yüzüm..annem hep kaşık surat derdi öğrenciykene..bilmiyorum okuyomusun..önce okul bitsiinn,soora masabaşı işleri bide üstüne evlenip bikaç yılda 10 kiloyu al,bak bakalım yüzün kaşık mı oluyo kepçe mi..:roflol::roflol: yok yok avantajımız bizim..şişmanlayınjak bile popona bakılmadığı sürece kilo aldığın anlaşılmıyo..ilerde avantajını görürsün çokyerimseniben

ay kızlar kimisi yüzüm küçük diye yakınır kimiside büyük diye bu yaratılıtan gelen birşey benimde yüzüm büyüktür mesela hiç takmayın kafanıza ben takmıyorum mesela sevgiyle kalın

alagül e tamamen katılıyorum.takmayın kafanıza.benimde kaşık kadar yüzüm ama mutluyum yani:teytey::teytey:

ayyy kıslar cok sevindim simdi kücük yüzlüler daha cekiciymiş ya hani

ama zayıflayamıyoru kıslar bir belim bir yüzüm kalmıo resmen sankı benim yaglar yüzümde nası eriyo aklım sırrım ermio benim

neyse yine de şükür etmek lazım kıslar

benimkide küçük bence büyük olmasındansa küçük olsun daha iyi...hem fotoğraflarda da daha fotojenik oluyo küçük yüzlüler ...

nurcum inanamıyorum ya
yüzük küçük diemi bu haykırış
yapma ya..milletin kaşık kadar suratı olsun die aldırmadığı yer kalmıo kemikler falan
delli
daha ne istionn
bu arada ösledim senii

Back