Evet ben de öyle diyorum ben memnunum diyorum. Kaldı ki fiziğim çok düzgün her giydiğim yakışıyor. Ama insanlar ısrarla kilo al çok zayıfsın diyor. Ama kilolu birine gidipte cok kilolusun kilo ver demiyor kimseIstedıgım her seyı alip gıydıgım ve yakıstıgı ıcın kilomu sorun etmiyorum. Zaten kilo sevmem sevsem almak ıcın cabalardım dıyın gecın.
Ben olsam suratına bok gormus gıbı bakıp bisey demem ama, sız kızıyorsunuz madem böyle dıyın.
Bence yanaklarınızın kıymetini bilin dolgun olması güzel bir şey. İnsanlar çenesini kapasa hepimiz kendimizden memnunuz aslındaben zayif da olsam yüzüm hep kiloluymusum gibi gözüküyor yanaklar dolu dolu ay gibi yuvarlak yüzüm var. benimde bu hosuma gitmiyor.
yapacak bisey yok
Diyorlar merak etme. Ben bı donem baya kilo almıstım depresyondaydım.Evet ben de öyle diyorum ben memnunum diyorum. Kaldı ki fiziğim çok düzgün her giydiğim yakışıyor. Ama insanlar ısrarla kilo al çok zayıfsın diyor. Ama kilolu birine gidipte cok kilolusun kilo ver demiyor kimse
Ya ben memnunum ama insanlar sürekli yüzüme bakıp ne kadar zayıflamışsın diyor ben de artık aynaya bakınca kendimi beğenemez oldum. Elmacık kemiklerim belirgin değil göz altlarım derin bilmiyorum hakız ben 45 kiloyum 1.70'im
bizim yerimizde olmak için insanlar aç geziyor ne üzülüyosun
Ya ben memnunum ama insanlar sürekli yüzüme bakıp ne kadar zayıflamışsın diyor ben de artık aynaya bakınca kendimi beğenemez oldum. Elmacık kemiklerim belirgin değil göz altlarım derin bilmiyorum ha
kız ben 45 kiloyum 1.70'im
bizim yerimizde olmak için insanlar aç geziyor ne üzülüyosun
Ahh canım ben de seninle aynı boy kilodayım, neler çektim senelerdir,artık çok zayıfsın kelimesine tahammülüm yok.Az biraz aldım kilo ama bitmedi dedikleri.Yani ben kimsenin kilosuna dikkat etmiyorum ama bunu diyenler genelde kilolu insanlar oluyor.161 boy 46 kiloyum. Cok zayıf değilim yani. Ama her gören sen kilo mu verdin,çok zayıfsın artık bıktım. Yüzüm çok ufak bu yüzden olduğumdan zayıf duruyorum.Kilo alınca da direk bacaklarım kalinlaşıyor bu defa da basenlerin mi genişledi senin oluyor.Kaldıki 53 kiloyken bile yanaklarım kolların zayıftı. Bir de bana bunu söyleyen insanlar güzel olsa icim yanmayacak çoğu da kilolu.
Ya ben memnunum ama insanlar sürekli yüzüme bakıp ne kadar zayıflamışsın diyor ben de artık aynaya bakınca kendimi beğenemez oldum. Elmacık kemiklerim belirgin değil göz altlarım derin bilmiyorum ha
Hiç sallama. Dalga geçerek cevap ver.161 boy 46 kiloyum. Cok zayıf değilim yani. Ama her gören sen kilo mu verdin,çok zayıfsın artık bıktım. Yüzüm çok ufak bu yüzden olduğumdan zayıf duruyorum.Kilo alınca da direk bacaklarım kalinlaşıyor bu defa da basenlerin mi genişledi senin oluyor.Kaldıki 53 kiloyken bile yanaklarım kolların zayıftı. Bir de bana bunu söyleyen insanlar güzel olsa icim yanmayacak çoğu da kilolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?