• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm çok ufak,insanların yorumları sinirimi bozuyor

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.438
13.760
248
161 boy 46 kiloyum. Cok zayıf değilim yani. Ama her gören sen kilo mu verdin,çok zayıfsın artık bıktım. Yüzüm çok ufak bu yüzden olduğumdan zayıf duruyorum.Kilo alınca da direk bacaklarım kalinlaşıyor bu defa da basenlerin mi genişledi senin oluyor.Kaldıki 53 kiloyken bile yanaklarım kolların zayıftı. Bir de bana bunu söyleyen insanlar güzel olsa icim yanmayacak çoğu da kilolu.

Istedıgım her seyı alip gıydıgım ve yakıstıgı ıcın kilomu sorun etmiyorum. Zaten kilo sevmem sevsem almak ıcın cabalardım dıyın gecın.
Ben olsam suratına bok gormus gıbı bakıp bisey demem ama, sız kızıyorsunuz madem böyle dıyın.
Evet ben de öyle diyorum ben memnunum diyorum. Kaldı ki fiziğim çok düzgün her giydiğim yakışıyor. Ama insanlar ısrarla kilo al çok zayıfsın diyor. Ama kilolu birine gidipte cok kilolusun kilo ver demiyor kimse

ben zayif da olsam yüzüm hep kiloluymusum gibi gözüküyor yanaklar dolu dolu ay gibi yuvarlak yüzüm var. benimde bu hosuma gitmiyor.
yapacak bisey yok
Bence yanaklarınızın kıymetini bilin dolgun olması güzel bir şey. İnsanlar çenesini kapasa hepimiz kendimizden memnunuz aslında

Evet ben de öyle diyorum ben memnunum diyorum. Kaldı ki fiziğim çok düzgün her giydiğim yakışıyor. Ama insanlar ısrarla kilo al çok zayıfsın diyor. Ama kilolu birine gidipte cok kilolusun kilo ver demiyor kimse
Diyorlar merak etme. Ben bı donem baya kilo almıstım depresyondaydım.

Yasadıgım olayları bile bile ustelık 'sende baya saldın kendını kilolar almis basını gıdıyor' gıbı Bı kac cumleye maruz kalmıstım.
En sonunda umarım Yasadiklarimi yasar, zayıf kalır hepimizin ıdolu olursun ama önce yerimde olman lazım canım demistim.

Sen bana beddua mı ediyorsun diye bozulmuştu salak. Dusun yanı durumum o kadar kotuymus ki beddua olarak algılandı. Ama ben o durumdayken beni daha da asagı ceken o cumleler dostaneydı, yersen.
Bitmez bu insanlar.
Sen kendını sevmeye devam et.

Kendini Sev İnsanların ne dediğini çokda takma , içinde çok büyütmüşsün bak ne güzel fiziğin güzelmiş yüzünüde sev hayat gelip geçici benim yüzümde minnoş ama elmacık kemiklerim var elmacık kemiklerinde dolgu varmı diye çok duyum alıyorum buda sinir bozucu mesela ama takmıyorum sende takmamayı ve kendini sevmeyi öğren canım çok faydasını görürsün :KK8: :KK36:

kız ben 45 kiloyum 1.70'im
bizim yerimizde olmak için insanlar aç geziyor ne üzülüyosun
Ya ben memnunum ama insanlar sürekli yüzüme bakıp ne kadar zayıflamışsın diyor ben de artık aynaya bakınca kendimi beğenemez oldum. Elmacık kemiklerim belirgin değil göz altlarım derin bilmiyorum ha

benim genelde çok zayıfsın biraz kilo al dediğim kişiler güzel bir özgüven bakışıyla 'bodur tavuk her dem piliç' deyip benim moralimi bozuyor. piliç olsa da olmasa da işe yarıyor moral bozmada.

Ya ben memnunum ama insanlar sürekli yüzüme bakıp ne kadar zayıflamışsın diyor ben de artık aynaya bakınca kendimi beğenemez oldum. Elmacık kemiklerim belirgin değil göz altlarım derin bilmiyorum ha

Senin gibi yağlı olmaktan iyidir de.. Ez onları. Şişko ve yağlı olduklarını vur yüzlerine.
Yemin ederim sinir oldum. Aynısını yaşıyorum. Millete dert olmuş. Hiç çekinmeyin valla lafınızı esirgemeyin.

Lise 2 deyken balık etli bi arkadasımın annesi bana “kızım çok zayıfsınnn çubuk gibi hiç kadınsı değilsin ya” demisti. Evet kadınsı değildim çünkü 15 yasındaydım?? Düsünebiliyor musunuz benim annemin o kıza kızım çok kilolusun kilo ver dedigini? Ne kıyametler kopardı. İnsanlar hadsiz. Milletimiz şişman, balık etliyi normal görüyorlar ki kendilerini avutsunlar. Bi de tutturmuşlar aman kadın dediğin etine dolgun olur. Hadi ordan! Hepsi zayıflamak istiyo da boğazını tutamıyo 😂 sen bakma onlara ohh 34 beden ne giysen yakışır, manken gibi gezersin.

Yapacak birsey yok. Esimin ailesindeki kadinlar oldukca balik etli mesela zayif hickimse yok bu yuzden devamli "zayif zayif zayif" sozlerini duydum sonra milleti terslemeye basladim sustular, zayifliktan ölmuyorum.
Yapacak birsey yok. Turkiye obezite orani en yuksek olan ulkelerin başini çekiyor artik.
Burada bile konu acilip fazla olan kilolara "kilon cok degil" yaziyorlar. İnsanlar kendilerini ve etraftaki kilolulari göre göre gözleri kiloya alışıyor ve zayiflik algilari degisiyor.

kız ben 45 kiloyum 1.70'im
bizim yerimizde olmak için insanlar aç geziyor ne üzülüyosun

Benimde 45 kilo olan bi arkadaşım kilo almak için doktora gitmişti. Doktor kilosunu duyunca avrupa standartlarına uyuyosun işte daha ne istiyosun demiş yollamış bunu :KK49:ama hakkatende çok hafif balık etli bi hatunum ama 45 kilo olsam ne yerdim ama ha. Gelsin tatlılar gitsin börekler offf hayali bile güzel :KK76:

Patidostu Patidostu Bu arada bende yüzden özellikle yanaklardan biraz tombiş görünüyorum. Kilo versemde yüzüm aynı. Ama ben memnunum halimden. Bide yanaklarımı sıkmak istemeseler daha memnun olcam halimden :olamaz:

Yüze dolgu diye bi işlem yapıyolarmış ünlüler mesela, bi araştır derim eğer düşünürsen.

161 boy 46 kiloyum. Cok zayıf değilim yani. Ama her gören sen kilo mu verdin,çok zayıfsın artık bıktım. Yüzüm çok ufak bu yüzden olduğumdan zayıf duruyorum.Kilo alınca da direk bacaklarım kalinlaşıyor bu defa da basenlerin mi genişledi senin oluyor.Kaldıki 53 kiloyken bile yanaklarım kolların zayıftı. Bir de bana bunu söyleyen insanlar güzel olsa icim yanmayacak çoğu da kilolu.
Ahh canım ben de seninle aynı boy kilodayım, neler çektim senelerdir,artık çok zayıfsın kelimesine tahammülüm yok.Az biraz aldım kilo ama bitmedi dedikleri.Yani ben kimsenin kilosuna dikkat etmiyorum ama bunu diyenler genelde kilolu insanlar oluyor.

çok rahatsızsan, elmacık kemiklerine dolgu yaptır, ben yaptırdım, ama ben köşeli yüz sevdiğim için.

Hiç sallama. Dalga geçerek cevap ver.

Back