Maske Tarifleri Yüzüm çok şiş. yardım edin:(

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

grupvitamin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
9
0
arkadaşlar normalde kilou normal olan biinsanım ama yüzüm günden gğne değişerek şişiyor. birazcık fazla yiyim hemen şişiyor artık psikolojikleşmeye başladı.bende fazla kilolarım olmadığı halde diyete başladım. hafif iner gibi oldu. sabah inik akşam şişikakşam ini sabah şişik deliricem. biyerde filan fotoğraf çekilince arkadşlarımda yüzüm kocaman çıkmaya başladı. maske filan varmı bildiğiniz. buz maskesi diyebişey duydum ama. kafayı yemek üzereyim şimdi buz maskesi yapıcam inş iyi gelir. yardım edenlere çok teşekkür ederim:18:

caın aynı sorun bendede var ve yıllardır kurtulamadım.. vücudum çok zayıf olduğu halde yüzüm kocaman. yediğim an dahada şişiyor

aynı ben fotolarda kacaman çıkıyo yüzüm. üstelik zayıf bi insanım sanırım çaresi yok

ben spora başlamayı düşünüyorum cnm ama kilo vermek için değil tam tersi kilo almak için.. ve bir yandan da yüzden veririm diye düşündüm. bilmiorumki işte.. deniyoruz çarelerini ayyy ayy offf

ahh ahh inşallah vücudum küçük yüzüm kocaman

her gün düzenli olarak 15 dakikanızı ayırarak uygulayacağınız yüz yogası faydalı olacaktır, bunun için youtube'dan bir link verebilirim sizlere.İngilizce bilmeseniz de yapılan hareketleri anlamanız yeterli.Ayrıca ödem şişliği varsa yüzünüzde haftada iki defa rezene maskesini tavsiye ederim;

20 gram rezene yaprağını 1 fincan suyla kaynatıp süzün.3 çorba kaşığı rezene suyuna 1 yumurta sarısı ve ayrı bir yerde kar halinde çırpılmış 1 yumurta akı ilave edip karıştırın.Yüz ve boynunuza sürüp 15 dakika bekletin.Ilık suyla yıkayıp kurulayın.
Secrets of beauty: Face fitness 1 - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…