- Konu Sahibi 9oez6e6eqim
-
Merhaba arkadaslarr, ablalar..
Öncelikle surdan basliyayim.. Ben 17 Yasindayim.. IIngilterede Yasiyorum.
Okuyorum Meslegimin bitmesine 2 Sene kaldi..
Yanliz kücüklügümden beri Taniidigim bi kisi var.. Yani sevgilim 2 seneden beride aramizda arakdaslikdan fazlasi var. Gecen sene Türkiyeye geldigimde (türkiyede yasiyor) Yakinlastik bir birimize bir birimize asik olduk. O seneden bu seneye Görüsüyorduk orata iliski diye birsey yokdu ama ikimizde biliyorduk bir birimizin icin hissetiklerini. Bu sene geldigimde dahada bi yaklastik ailemde farkina varmis saten sevgilimle konustugumu görüsdügümü. Babanem karsi cikdi "asla seni ona vermem o sana laik degil"klava: diye sözler etti. Oda 19 yasinda, bi karar aldik yolun sonuna kadar gitmek istiyoruz. Genciz biliyorum bunun bende Farkindayim ama Hissetiklerime eminim. Kücük yasdan beri saten kendi ayaklarimin üstüne durmayi cok iyi ögrendim simdiye kadar secdigim yollarda Hep dogru yollardi. Yanliz Sevgilimin tek istedgii var oda Askere gitmeden önce yüzük takmak istiyorum dedi. Yani seneye yazin. Ama ben bunu babama nasil acikliya bilirimki ?
Anlatinca karsi cikar diye korkuyorum. Yasiniz kücük, okulun var diye. Ama Saten biz hemen evlenmicezki. Aramizda bir söz olsun diye istiyoruz. Adini koymak istiyoruz, onun askerligi bittdiginde benimde Okulum bitmis oluyor saten. Bi akil verseniiz cook sevinirim.. Ne yapmam lazim ? nasil Davranmam lazim ?
Kimseyede anlatamiyorum. Belki sizden yardim eden olur.. mafoldumben
Cook tesekkür ediyorum kizlar / ablalarim simdiden :)))..:çok üzgünüm:
Merhaba arkadaslarr, ablalar..
Öncelikle surdan basliyayim.. Ben 17 Yasindayim.. IIngilterede Yasiyorum.
Okuyorum Meslegimin bitmesine 2 Sene kaldi..
Yanliz kücüklügümden beri Taniidigim bi kisi var.. Yani sevgilim 2 seneden beride aramizda arakdaslikdan fazlasi var. Gecen sene Türkiyeye geldigimde (türkiyede yasiyor) Yakinlastik bir birimize bir birimize asik olduk. O seneden bu seneye Görüsüyorduk orata iliski diye birsey yokdu ama ikimizde biliyorduk bir birimizin icin hissetiklerini. Bu sene geldigimde dahada bi yaklastik ailemde farkina varmis saten sevgilimle konustugumu görüsdügümü. Babanem karsi cikdi "asla seni ona vermem o sana laik degil"klava: diye sözler etti. Oda 19 yasinda, bi karar aldik yolun sonuna kadar gitmek istiyoruz. Genciz biliyorum bunun bende Farkindayim ama Hissetiklerime eminim. Kücük yasdan beri saten kendi ayaklarimin üstüne durmayi cok iyi ögrendim simdiye kadar secdigim yollarda Hep dogru yollardi. Yanliz Sevgilimin tek istedgii var oda Askere gitmeden önce yüzük takmak istiyorum dedi. Yani seneye yazin. Ama ben bunu babama nasil acikliya bilirimki ?
Anlatinca karsi cikar diye korkuyorum. Yasiniz kücük, okulun var diye. Ama Saten biz hemen evlenmicezki. Aramizda bir söz olsun diye istiyoruz. Adini koymak istiyoruz, onun askerligi bittdiginde benimde Okulum bitmis oluyor saten. Bi akil verseniiz cook sevinirim.. Ne yapmam lazim ? nasil Davranmam lazim ?
Kimseyede anlatamiyorum. Belki sizden yardim eden olur.. mafoldumben
Cook tesekkür ediyorum kizlar / ablalarim simdiden :)))..:çok üzgünüm:
benimde böyle bi durumum olmuştu 20 yaşınaydım ama babam yinede hayır dedi askerliğini yapsın gelsin dedi. iyiki de öle olmuş. askerden sonra çok değişti ve bende ayrıldım. kaldıki 15 ay zaten görüşemiyceksiniz yüzük olsa ne olurki.
canim tamam haklisin hemen evlenmiyeceksiniz okulu falanda engellemiyor söz yapsaniz ama yani zaten askerlige gidicek görüsemiceksiniz ki sade sözlüsünüz diyecek millet..., böylede biliyorsunuzdur birbirinize ait oldugunuzu.., yani birde allah göstermesin allah korusun:Saruboceq: birsey olursa sevgiline.., senin adin artik sözlendi ayrildi diye gecicek yani ne bileyim allahim korusun sevgilinide.., ya tabi yinede cok istiyorsaniz, babani karsina al baba kestirip atmadan önce beni seviyorsan lütfen bitirinceye kadar dinle de, dobra dobra hepsini anlat,.. iste okulu engelemiyecek falan hemen evlilik olmiyacak falan diye..., hayirlisi olsun kardesim
babannen neden karşı çıkıyor? kadının bildiği bişey var demekki
ayrıca yaşın daha çok küçük evlenip napıcaksın
şimdi evlenmicem 2 sene sonra diceksin ama o zamanda 19 olucaksın bu da evlenmek için yeterli diilki
acele edicek ne durumunuz var anlamıyorum
Insallah ablacim cok kavga ediyoruz bu Konu yüzüden. Iste diyor aileni karsina alamiyormusun diyor bu senin gelecegin diyo. Sen / Ben billiyoruz ya diyo bir birmizi sevdigimizi. Sen bana beni terk etmicegin güveni versen diyo Beni yari yollda birakmicagini bilsem diyo ben sonuna kadar gitmeye raziyim diyor ama ablacim ben nasil alayim ailemi karsima bu yasima kadar onlar büyütü bütün dertlerime onlar kosdu ya bilmyiorum nasil olucak bu diye senağlamasenağlama
canim ama sevgilin bi yerde hakli,,, ya tabiki aile ama onlarda anne baba onlarda istemezmi kizlari mutlu olsun.. heleki baba yüregi kahrolur seni mutsuz görmeye dayanamaz.., biraz olsun sert kalkican, ben sevgilini cok cok cokkkkkk iyi anliyorum neden biliyormusun? cünkü benim sevgilimde tam tersi.. ben ona diyorum aileni neden karsina almiyorsun nede yumrugunu masaya vurup istemeye gidelim demiyorsun , tamam annen baban ama ben daha nekadar bekliyeyeim diyorum..., bilmiyorum canim sevgilin hakli bírazda sert kalkismayinca aileler cok hafifden aliyorlar.. 100 sene sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?