Yüzük seçimi fikirleriniz

Kesinlikle normal bir tektaş seçemiyorum bunlara da bayıldım

Eklentiler

• Screenshot_20200902_172312.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 108
  • Screenshot_20200902_172040_com.instagram.android.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 114
Yüzüklerin 4c bilgisine sahip olmadan pahalı mı bilemeyiz.
Ama böyle bir isimden almak yerine kuyumcuya gidip alın ve uluslararası sertifikaya yollayın ürününüzü.
Ayrıca bu yeni moda bagetle zümrüt kesim yüzük görüntüsünü hiç sevmiyorum çünkü verdiğinizin onda biri etmezler.

Merhabalar alyansınız önemli bence burada ne renk alacağınız ben tektaşı beyaz altın almıştım ama alyansta tek renk sarı seviyorum. İkisi olmuyor sizde alyansınıza göre seçebilirsiniz. Benim de şu an mesela elmas tektaşlar hoşuma gidiyor gerçi onlarda yine rose altın benimkiler hep sarı sırıtır

Ben Tamtur yüzüklerden hoşlanıyorum yada pırlanta 5 taş gibi. Baget yüzük bana çok avam geliyor sıradan duruyor

Pırlanta karşıtı bir insanım. Eşime tembihleyip aldırtmamış biriyim. Mercimek kadar taşa verilen o pahayı gereksiz buluyorum. Ayrıca elmas madenleri hikayelerine beni üzer.
Elbette ki sizin tercihiniz, dikerseniz alın.
Model olarak da bu baget ve benzerlerinden sıkılma ihtimali çok büyük geliyor bana. Klasik modeller bence çok daha güzel. Klasik tek taş. İnce denebilecek zarif bir alyans. Bir de bende tamtur da var yukarda selen bi model atmış ondan. Bir de taşlı bi yüzüğüm var düğün dernek bayram seyran takarım.
Tek tavsiyem şudur ki kesinlikle deneyip karar verin. Böyle kafanız daha da karışır.

Ben normal tek taş istemiyordum ..

. yani baged istiyordum hayalimde. Eşim tek taş almış
Sonra lotus istedim lotus tektaş alındı .
En bagede de sahip oldum.

Hep bir kararsizlik doyumsuzluk gbi oldu bende ki.
Şuan üçü arasında seçim yapsam illa baged derim baged aldir ama narin olsun yani yüzük kısmında taşlar dizili olmasın.basindaki büyük dikdortgenlik yeterli ....

Bu da benim yüzüğüm. Alyansla aynı elime takamıyorum büyük olduğu için. Solda alyans sağda bu yüzük var. Sizin seçiminiz de çok hoş. İlki çok güzel bence

Herkesin zevki ayrıdır tabi. Ama bunu beğenmezeydim ben doğal taşlı bir yüzük seçecektim. Pembe morganit ve pırlanta karışımı bir yüzük. Burcu Okut da görebilirsiniz pek çok model. Klasik tek taşlar oldu bitti çok itici gelmiştir bana. Büyük bir yüzük istiyorsunuz diye alyans takmamazlık etmeyin bence. Benim alyansım da taşlı severek takıyorum.

Baget yüzüklerle ilgili birşey diyemem ama alyans olanı bende var, kullanıyorum. Eğer tek taşla filan kullanmak niyetindeysen alma, yüzük düz olmadığı için güzel durmaz. Ama dersen ki ayrı kullanacağım o zaman zarif ve güzel yüzük :)

selam bu yüzükler zen de pahalı evet ama dolap modacruz gibi siteelrde 2. el zen sertifikalı ucuza satılıyor ben 3 tane ürün aldım hiç sorun yaşamadım ama güvenilir üyelerden alınmalı isterseniz siteye orjinallik kontrolüne de gönderiliyor.sertifikasız asla almayın ama.5000 tl lik yüzüğü 1900 aldım mesela

Pırlantaların fiyatını etkileyen sadece karatları değil. Renk, berraklık, taş kesimi vs hepsi etkiliyor. Şekli tercih meselesi. Ben alyansla birlikte kullanacağım için sade bir tektaş tercih etmiştim.

Fiyatlar şimdi hep böyle çok pahalı değiller zaten. Bence istediğiniz yüzüğü alın. Sonuçta ömür boyu takıyorsunuz. Üstelik hiç abartılı değil inanın.

Evlilik teklifinde tek taş şeklinde almıştı yüzüğümü sonra nikah hediyesi de beş taş aldı. İkisini beraber takıyorum benim çok hoşuma gidiyor bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…