Yüzük falı yapanlar

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.623
25.366
548
28
Merhaba sevgili kk üyeleri. İlla ki duymuşsunuzdur bir yerlerden bu falı. Bir alyans yüzüğüne saçınızın telini dolayıp yarısı su dolu olan bir bardağa yüzüğü sarkıtıyorsunuz (içinizden kaç yaşında evleneceğim diyorsunuz) ve belli sayıda bardağa çarpıyor bu da evleneceğiniz yaşı gösteriyormuş. Yapanlar oldu mu olduysa doğru ya da yanlış çıktı mı? Benim 27 çıktı biraz moralim bozuldu açıkçası o zamana kadar doğru kişiyi bulamayacak mıyım diye

Fallara inanan biri değilim ama çevremdekiler hep kesin sonuç deyince içime kurt düştü nedense

Fal falan hikayede 27 yaşında evlenmek neden kötü

Siz kaç yaşında evlenmek istiyorsunuz ki

Bundan 12 yıl önce 26,5 yaşımda evlendim de herkes erken dedi

Evlenme yaşı 30 üstü oldu artık 27 gayet güzel bir yaş

Boş verin yaşı nitelik olarak dolu insanlarla karşılaşıp Mutlu olmaya odaklanın tabii 27 yaşınıza kadar kendinizi de geliştirin

küçükken yapardık kaç çıkıyodu hiç hatırlamıyorum. onun bide kaç çocuğun olcak versiyonu var. ayrıca 27de ne var kaç yaşındasınki evlenemicem diyemi korkuyosun

27 mi?!
O yaşa kadar 5 çocuk yapılır yahu!

Kaç yaşındasınız ki? Umarım 16-17 falandır. Zira bu saçmalığa itimat etmek için belli bir yaş sınırında olmalı insan..

Hiç bununla ilgili fal baktırmadım. 29 yaşımda evlendim nikah günü alırken 'erken mi acaba?' dedim diye eşimden trip yedim..

Yok yanlış anlaşılmışım, 27 evlenmek için geç değil bence. Ben sadece çok daha öncesinden doğru kişiyi tanıyıp uzun bir sevgililik dönemim olsun isterim bunu belirttim :) 27 den önce o kişiyi tanımak isterim yani

Bu arada ilim irfana bağlayanlar olmuş. Hiç eğlencesine kahve falı bakmıyor musunuz siz? Deneyenler var mı tuttu mu diye sordum sadece. Tutup da bilim sitesine sormadım ki bunu, kadınlar kulübündeki foruma sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…