- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
Annem bile 27 yasinda evlenmis ,simdiki genclerde ne bu acele anlamiyorum. Killi ,gobekli eksici hobbitler 30 yasindaki teyze diye baslik acinca bizim kizlar tripe giriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yanlış anlaşılmışım, 27 evlenmek için geç değil bence. Ben sadece çok daha öncesinden doğru kişiyi tanıyıp uzun bir sevgililik dönemim olsun isterim bunu belirttim :) 27 den önce o kişiyi tanımak isterim yani
Bu arada ilim irfana bağlayanlar olmuş. Hiç eğlencesine kahve falı bakmıyor musunuz siz? Deneyenler var mı tuttu mu diye sordum sadece. Tutup da bilim sitesine sormadım ki bunu, kadınlar kulübündeki foruma sordum :)
Yok yanlış anlaşılmışım, 27 evlenmek için geç değil bence. Ben sadece çok daha öncesinden doğru kişiyi tanıyıp uzun bir sevgililik dönemim olsun isterim bunu belirttim :) 27 den önce o kişiyi tanımak isterim yani
Bu arada ilim irfana bağlayanlar olmuş. Hiç eğlencesine kahve falı bakmıyor musunuz siz? Deneyenler var mı tuttu mu diye sordum sadece. Tutup da bilim sitesine sormadım ki bunu, kadınlar kulübündeki foruma sordum :)
Eğlencesine baktığım fala kafamı takıp canımı sıkmıyorum,burada sıkan olduğunu da sanmıyorum.
Ya eğlencesine bakmamışsınız ya da eğlence anlayışlarımız çok farklı.
İlim irfana bağlayan benim.Yok yanlış anlaşılmışım, 27 evlenmek için geç değil bence. Ben sadece çok daha öncesinden doğru kişiyi tanıyıp uzun bir sevgililik dönemim olsun isterim bunu belirttim :) 27 den önce o kişiyi tanımak isterim yani
İlim irfana bağlayan benim.
Fal biz de baktırıyoruz elbette ama eğlencesine! Tutup da burada konu açacak kadar ciddiye almıyorum ben mesela. Yüzük falını da ilk defa duyuyorum ayrıca.
Benim eğlence anlayışım, ya da benim batıl inanışım adı her neyse artık. Herkesin ufak da olsa büyük de olsa bu tarz inanış ya da merakı vardır en basitinden burçlar. Neden bu kadar kafaya takıp da laf sokma telaşına girdiniz anlamadım, sizi forumda daha önce görmedim bile :)
Laf sokmadım sadece kelime oyunlarından hoşlanmıyorum.Buraya yazın işte ''evet inanıyorum ne var ne olmuş'' biz de ona göre cevap verelim.Ne burçlara inanırım ne de başka bir şeye.
Hahaha geberdim yaaaaaaWowww 27 miiii bir ayağın çukurda olur ozaman. Çok üzüldüm şu an