Yüzük falı yapanlar

Yok yanlış anlaşılmışım, 27 evlenmek için geç değil bence. Ben sadece çok daha öncesinden doğru kişiyi tanıyıp uzun bir sevgililik dönemim olsun isterim bunu belirttim :) 27 den önce o kişiyi tanımak isterim yani

Bu arada ilim irfana bağlayanlar olmuş. Hiç eğlencesine kahve falı bakmıyor musunuz siz? Deneyenler var mı tuttu mu diye sordum sadece. Tutup da bilim sitesine sormadım ki bunu, kadınlar kulübündeki foruma sordum :)

Eğlencesine baktığım fala kafamı takıp canımı sıkmıyorum,burada sıkan olduğunu da sanmıyorum.
Ya eğlencesine bakmamışsınız ya da eğlence anlayışlarımız çok farklı.

Yok yanlış anlaşılmışım, 27 evlenmek için geç değil bence. Ben sadece çok daha öncesinden doğru kişiyi tanıyıp uzun bir sevgililik dönemim olsun isterim bunu belirttim :) 27 den önce o kişiyi tanımak isterim yani

Bu arada ilim irfana bağlayanlar olmuş. Hiç eğlencesine kahve falı bakmıyor musunuz siz? Deneyenler var mı tuttu mu diye sordum sadece. Tutup da bilim sitesine sormadım ki bunu, kadınlar kulübündeki foruma sordum :)

İnsan merak duyabiliyor arada böyle şeylere anormal değil ama kafanızı takmanıza değecek bir şey de değil. Ayrıca evlilik yaşını gösteriyor denilmiş sevgililik dönemi ile alakalı değil.

Eğlencesine baktığım fala kafamı takıp canımı sıkmıyorum,burada sıkan olduğunu da sanmıyorum.
Ya eğlencesine bakmamışsınız ya da eğlence anlayışlarımız çok farklı.

Benim eğlence anlayışım, ya da benim batıl inanışım adı her neyse artık. Herkesin ufak da olsa büyük de olsa bu tarz inanış ya da merakı vardır en basitinden burçlar. Neden bu kadar kafaya takıp da laf sokma telaşına girdiniz anlamadım, sizi forumda daha önce görmedim bile :)

İlim irfana bağlayan benim.
Fal biz de baktırıyoruz elbette ama eğlencesine! Tutup da burada konu açacak kadar ciddiye almıyorum ben mesela. Yüzük falını da ilk defa duyuyorum ayrıca.

Yavrum sanki gerçekten 27de evleneceğinin yüzük falıyla garantisi varmış gibi dertlenmişsin insanların seni ciddiye alıp cevap vermesini mi bekliyorsun? Burada fal topiklerinde dahi hayatını çıkacak fala göre yönlendiren görmedim.

İlim irfana bağlayan benim.
Fal biz de baktırıyoruz elbette ama eğlencesine! Tutup da burada konu açacak kadar ciddiye almıyorum ben mesela. Yüzük falını da ilk defa duyuyorum ayrıca.

Konu açmak büyük bir olay değil ki. Bir dakikanı alan bir şey. Tutup da mahkemeye gidip dava dilekçesi yazmıyorsun yani :) Günde yüzlerce konu açılıyor ama önemli ama önemsiz. İlim irfanla da gayet uğraşıyorum bu arada, yaz tatilindeyiz canım sıkıldı açtım öylesine konu başlığını.

Benim eğlence anlayışım, ya da benim batıl inanışım adı her neyse artık. Herkesin ufak da olsa büyük de olsa bu tarz inanış ya da merakı vardır en basitinden burçlar. Neden bu kadar kafaya takıp da laf sokma telaşına girdiniz anlamadım, sizi forumda daha önce görmedim bile :)

Laf sokmadım sadece kelime oyunlarından hoşlanmıyorum.Buraya yazın işte ''evet inanıyorum ne var ne olmuş'' biz de ona göre cevap verelim.Ne burçlara inanırım ne de başka bir şeye.

Laf sokmadım sadece kelime oyunlarından hoşlanmıyorum.Buraya yazın işte ''evet inanıyorum ne var ne olmuş'' biz de ona göre cevap verelim.Ne burçlara inanırım ne de başka bir şeye.

Yarı inanıyorum yarı da öylesine soruyorum. Kelime oyunlarından hoşlanıp hoşlanmaman da hiç umrumda olan bir durum değil, madem inanmıyorsun bu tarz şeylere o zaman cevap yazıp da vaktini ne diye böyle bir şeye harcıyorsun anlamadım

Seneler önce annemin arkadaşı yapmıştı kardeşime 22 demişti. Şimdi 24 yaşında evli değil. Boş beleş işler inanmayın.

Bana da bir kız arkadaşım yapmıştı eğlencesine 27 mi 28 mi ne çıktı ama çok inandırıcı değil orası ayrı Kız kıza toplanınca yapmış bulunduk☺️

Nereden buluyorsunuz yahu böyle işleri bir de gerçekten inanıp moral bozuyorsunuz olacak iş değil ya alyans 10 kere çarpsa ne olacak peki şaka gibi yaaa valla..Ayrıca 26 yaşında evlenince ne oluyor çok mu geç? evde mi kalmış oluyorsunuz? aman mazallah naparsınız o yaşa kadar evlenemezseniz çok vahim yani ne kadar meraklısınız evlenmeye nasip kısmet aceleye gerek yok sırf evlenmiş olmak için yaşım geçiyor diye evlenenler sonra pişmanım diye konu açıyor

Millet evlilikle kafayi bozmus:) iyiki bekarken takilmiyomusum buraya 27 yide goremezdim ben burdaki konulardan sanirim:))

Ay liseye giderken yapmıştık benim 28 mi 29 mu ne cikti hatta evlencegimiz kisi kac yaşında olacak diyede bakmıştık. Benden 3 yas büyük çıkmıştı eş , ben 29 da evlendim ama eşimle ayni yaşiz eğlencelik şeyler bunlar. Takilmayin 27 de gec değil :)

Evlilik yaşı değilde ben kaç çocuk ve cinsiyetini ne olacak ona bakiyoz

Ergenlikteyken yani daha aklım ermezken bu ve buna benzer şeyler deneniyordu. Ama bu tarz şeyler tamamen hurafe ve soyut tutumlar bunlardan uzaklaşmanızı temenni ederim. Daha gerçekçi daha faydalı şeylere yönelin derim sevgiler :)

Back
X