- 5 Haziran 2015
- 101
- 81
-
- Konu Sahibi peri_kizin_masali
yarın sabah ilk işin kuyumcuya ışınlanmak olsun o vakit
beyaz altın canım ben sarı şeyleri sevimiyorm
millet inadına sarı gümüş alıyor takamıyorum ya anca uyumlu olcak
yok sa siyah bi kıyafette beyaz altın bence asil duruyor
Benim de düşmüştü sözlüyken tektaş. .
hemen yapıştırmıştı kuyumcu. .
birdaha düştü mü ? ay dikkatli de biriyim niye düşmüş anlamadım ki
:)) ahh iyi maşallah diyeyim o zaman :) bida vurmayın o kadar sertÇuvala vurdum düştü pat diye. .
yoo bi daha düşmedi 5 yıldır; )
:)) ahh iyi maşallah diyeyim o zaman :) bida vurmayın o kadar sert
aynen artık evlenince beyaza çevirirsin canımdogru diyosun aslında.. ben de sarı sarı sevmiyorum ama aile ve çevre altın olsun diye tutturunca öyle oldu.. bana kalsa pırlanta :) ona da maddiyet el vermedi e bari beyaz altın allsaydık o da pırlanta gibi duruyordu :)) cahillik işte benimki.
sen şu nişanlım atanırsa evlencez diyen kızsın dimi...daha düğüne var yani ..bulursun o arada
ee hayat bu benimde bir oğlum oldu bir yaşını doldurdu bile :)eski açtığım konuların yorumlarına bakarken gördüm bu mesajı :) Allahım ne zor günlerdi. çok şükür eşim atandı sonra 1 yıl eş durumu tayinini bekledik,benim olduğum şehre tayinini aldırdı, ardından çok güzel 2 düğün yaptık , şimdi yavrumuzu bekliyoruz :) Allah sabreden,duayla isteyen herkesin gönlüne göre hayırlısıyla versin. biz çok bekledik mükafatını Rabbim bol bol verdi.darısı tüm isteyenlere inşaallah
ee hayat bu benimde bir oğlum oldu bir yaşını doldurdu bile :)
Aciliyrtinizi belirtirseniz 1 gunde hallederler. Nisanliniza soylenmeyecek ne var bunda yuzuk pirlantada sizin tasi cikarip satacak haliniz yok ya. Gayet dogal bir durumkızlar merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var...
geçen hafta sabah işe gidecegim sırada yüzüğü takmak için elime aldım fakat taşı yoktu. etrafa baktım ama göremedim. akşam sağlam koyduguma eminim çünkü düşmesin diye kutusuna koymuştum. neyse belki yanlış hatırlıyorumdur.
sorun şu ki; ben nişanlıma hala söylemedim yüzüğe olanı. takmıyorum da 1 haftadırmaalesef... 8-5 çalıştıgım için kuyumcuya gidip yaptırma şansım da olmadı malum oruçluyken de çok zor iş çıkışı kendimi eve ancak atıyorum.. pazar günleri de kuyumcular kapalı... önümüzdeki hafta memlekete gidecem gitmeden yaptırmam lazım. işlemler nasıl oluyor?çok uzun sürer mi gidip yaptırsam çok bekler miyim ? bide çok pahalı mıdır ? bilenler lütfen cevaplayabilir mi? şimdiden çok teşekkürler. hayırlı ramazanlar.
(ekliyorum; yüzüğüm tektaşla alyans birleşik 22 ayar altın.)
Aciliyrtinizi belirtirseniz 1 gunde hallederler. Nisanliniza soylenmeyecek ne var bunda yuzuk pirlantada sizin tasi cikarip satacak haliniz yok ya. Gayet dogal bir durum
eeee yuzuk ne oldu bu arada :)))