yüzüğümün taşı düştü.yapılması uzun sürer mi ?

beyaz altın canım ben sarı şeyleri sevimiyorm
millet inadına sarı gümüş alıyor takamıyorum ya anca uyumlu olcak
yok sa siyah bi kıyafette beyaz altın bence asil duruyor

dogru diyosun aslında.. ben de sarı sarı sevmiyorum ama aile ve çevre altın olsun diye tutturunca öyle oldu.. bana kalsa pırlanta :) ona da maddiyet el vermedi e bari beyaz altın allsaydık o da pırlanta gibi duruyordu :)) cahillik işte benimki.

aynen artık evlenince beyaza çevirirsin canım

sen şu nişanlım atanırsa evlencez diyen kızsın dimi...daha düğüne var yani ..bulursun o arada

eski açtığım konuların yorumlarına bakarken gördüm bu mesajı :) Allahım ne zor günlerdi. çok şükür eşim atandı sonra 1 yıl eş durumu tayinini bekledik,benim olduğum şehre tayinini aldırdı, ardından çok güzel 2 düğün yaptık , şimdi yavrumuzu bekliyoruz :) Allah sabreden,duayla isteyen herkesin gönlüne göre hayırlısıyla versin. biz çok bekledik mükafatını Rabbim bol bol verdi.darısı tüm isteyenlere inşaallah

ee hayat bu benimde bir oğlum oldu bir yaşını doldurdu bile :)

Aciliyrtinizi belirtirseniz 1 gunde hallederler. Nisanliniza soylenmeyecek ne var bunda yuzuk pirlantada sizin tasi cikarip satacak haliniz yok ya. Gayet dogal bir durum

Aciliyrtinizi belirtirseniz 1 gunde hallederler. Nisanliniza soylenmeyecek ne var bunda yuzuk pirlantada sizin tasi cikarip satacak haliniz yok ya. Gayet dogal bir durum

sürekli kaybettiğim için çekinmiştim söylemeye.yoksa kızacagından değil tabiki. :)

eeee yuzuk ne oldu bu arada :)))

onu yaptırdıktan bi süre sonra kaybettim . evlenmemize 2 ay kala doğum günümde çok daha güzel bir yüzük aldı. çok şükür en uzun kullandığım yüzük oldu kendisi.kaybetmemeye ve taşına dikkat ediyorum arasıra evde unutsam da buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…