- 5 Haziran 2015
- 101
- 81
-
- Konu Sahibi peri_kizin_masali
taş pıralantamı sahtemi zira ben sahte aldırdım eşime
kuyumcaya gidip bu düşücek gibi dedim korkmayın 5 liraya yenisini takarız dedi
ama pırlantaysa bilemiyorum kuyumcuya sorun bi isterseniğz
Taşı buldunuz mu
Taşı bulduysanız yaparlar da taşı yoksa pahalıya mal olur
Zira o yüzüklerin parasının çoğuu taşı
taşı bulduysan 10 dk da yapılıyor benimde düşmüştü bulamazsan bir taş bulurlarsa gene on dk yoksa 1-2 saatlik bir işi var.bence sahtedir. yani ucuz bir yüzüktü taşının pırlanta oldugunu sanmıyorum. :) teşekkür ederim 5 tl iyi bari
pırlanta değil. altın yüzük. tektaş ve alyans birlerşik. pahalı olur mu yine de ?
taşı bulduysan 10 dk da yapılıyor benimde düşmüştü bulamazsan bir taş bulurlarsa gene on dk yoksa 1-2 saatlik bir işi var.
evet canım benimde altın 250 tl falan taş çatlasın taşlarıda ucuz oluyor koyuyorlar yerin hemen meraklanma sen pırlanta olsa oturur ağlardınbence sahtedir. yani ucuz bir yüzüktü taşının pırlanta oldugunu sanmıyorum. :) teşekkür ederim 5 tl iyi bari
gercek pirlanta degilse cok birsey tutmaz,bir iki saate yapip verirler ne surecek ki..Evde dustuyse tasi bulabilirsiniz belki..
10 liraya taktırmıştım ama benim taşım yanımdaydı..taş sahteyse çok pahalı değildir bence.35-40 lira desem abartır mıyım kihayır bulamadım taşını.. fiyatı ne kadardı hatırlıyo musunuz acaba
evet canım benimde altın 250 tl falan taş çatlasın taşlarıda ucuz oluyor koyuyorlar yerin hemen meraklanma sen pırlanta olsa oturur ağlardın
aynen canım ben yüzüğümün taşı bi sallanıyordu anlatamamaynenne yalan söyliyim pırlanta olmasını çook isterdim.. ama önemli degil huzurumuz olsun da taş yüzük alınır yine :))
10 liraya taktırmıştım ama benim taşım yanımdaydı..taş sahteyse çok pahalı değildir bence.35-40 lira desem abartır mıyım ki
sen şu nişanlım atanırsa evlencez diyen kızsın dimi...daha düğüne var yani ..bulursun o arada35-40' a degecek bir yüzük bile degil hatta evlendikten sonra degişmesini istiyorum ama manevi degerinden dolayı mecbur yaptırırım yada inşallah evde bulurum bugün gidip daha iyi bi bakayım
aynen canım ben yüzüğümün taşı bi sallanıyordu anlatamam
pırlanta olsa kesin düştüydü ama pırlantadan farkı yok
eşime bilerek ben dedim pırlanta alma içim gider diye
maksat gönüller bir olsun
sen şu nişanlım atanırsa evlencez diyen kızsın dimi...daha düğüne var yani ..bulursun o arada
yarın sabah ilk işin kuyumcuya ışınlanmak olsun o vakitahah evet inşallah haftaya sınav bakalım nasipse. atamaya şartlı degil düğün işimiz ya; atanamazsa bi işe girecek sadece. kendisi öğretmen olmak için bekletti bizi bu kadar da bekle bekle nereye kadarhaftaya memlekete gidecem nişanlımlar da yemege gelecek yüzük olmalı parmagımda ondan acele ediyorum :))
beyaz altın canım ben sarı şeyleri sevimiyormiyi yapmışsınız Allah daim etsin huzurunuzu.. sizin yüzük altın mi ? yani rengi sarı mı ?yoksa beyaz altın falan mı :) bu ara beyaz altına sardım da :)