kızlar selam, sevgilim bana geçen sene iki tane yüzük almıştı. ben birini geçen ay zaten kaybettim her yere baktım ama yok. bugün de diğerini kaybettim. ilkini söyledim beraber de aradık bulamadık. ama bunu da söylemem gerekecek elbette de kızar mı sizce artık? ya da kaybedip bulan birileri varsa nerelerden çıkabilir..
Sevgilinizi siz tanıyorsunuz kızıp kızmayacagını bilirsiniz. Bu kadar kaybediyorsanız belirli bir yere koyun bence. Unutuyorsanız koyduğunuz yerin fotoğrafını cekin
Kaybettigini bulma duasi diye birsey vardi internetten arastirin okuyun. Bundan sonrada dikkat edin hediyelerinizi kaybetmeyin. Kizsa da soylemelisiniz bulamazsaniz.
Sevgilinin kızıp kızmayacağını biz nasıl bilelim Ama baya bozulur adam haklı olarak. Parmağınızdaki yüzüğü nasıl kaybediyorsunuz ki? Evdeyse çıkar zaten bi şekilde.
Sevgilinizi siz tanıyorsunuz kızıp kızmayacagını bilirsiniz. Bu kadar kaybediyorsanız belirli bir yere koyun bence. Unutuyorsanız koyduğunuz yerin fotoğrafını cekin
Ethem dede duasi var Ethem dede diyosun yüzüğümu bulursan sana işte icinden ne geciyosa bir adak gibi birine bişey vericem yada senin ruhuna Dua edicem diyosun ben cok kaybederim bu duayı söyleyince buluyorum
Ethem dede duasi var Ethem dede diyosun yüzüğümu bulursan sana işte icinden ne geciyosa bir adak gibi birine bişey vericem yada senin ruhuna Dua edicem diyosun ben cok kaybederim bu duayı söyleyince buluyorum
Mutfak ve tuvalet lavabosunun etrafına, duşta varsa raf ve pencere kenarlarına, makyaj masası veya şifonyerin girinti çıkıntı veya arkalarına bakın. Devamlı taktığınız yüzükse genelde buralarda düşüyor. Çantanızı iyice arayın, varsa arabanızı detaylı arayın.