Yüzüğüm kokuyor :(

canım yüzüğün küçük boşluklarında kir birikmesi ile bakteri üremiştir
anti bakteriyel bir sabun ile diş fırçası gibi birşeyle temizle saçkurutma makinesiyle ısı verebilirsin(elini yakma)
birkaçgün takma
herkezin dediklerini yaptıktan sonra ortada hala yüzük varsa takarsın artık

İlk defa duydum

Yüzüğünüzü limonlu suda bekletin
yüzüğü parmağınıza takmadan önce,bebek pudrası sürebilirsiniz parmağınıza

canım taşlı yüzüğü fırçalama belki taşı düşer bilemezsin..
ama yüzüğünü şeffaf oje sürebilirsin ben gümüşçüye sordum taşları ve iç kısmı için olur koruyor dedi bence bunu dene bi sabunlu suda yıka sonra kurut ve oje sür 1 gün takma sonra takarsın bakalım şikayetin devam edecek mi.

bide acaba yüzük parmağını sıkıyor olabilir mi
benmde yüzügüm parmağıma yara yapıyordu..
gümüşçüye gittim biraz genişlettim geçti
yatarken çıkar yüzüğünü parmağın hava almış olur..

ha bide su ile uğraşacagın zaman yüzüğünü çıkar o da koku yapıyor..

bnmde yüzük hakkında ne çok lafım varmış be

Yuzugu iade et sevgiline
Buna artik vucudum tepki veriyor , altin istiyorum ben diye acik olmalisin

altın oldugundan emin misiniz?

Yuzugu iade et sevgiline
Buna artik vucudum tepki veriyor , altin istiyorum ben diye acik olmalisin

Aynen bu şekilde söyledim. Bana ala ala kokuşmuş bir yüzük almışsıın dedim Bu yüzük kokuyor takmam artık dedim
Yüzük kokar mı daha ne arıza çıkarcan bakalım, bu titizliğin paronaya oldu sende dedi yine suçlu ben oldum :))))

Hediye olmasa benim için bi anlamı olmasa valla kaldırıp atcam :))) parmağımı sıkmıyor sabunlu suyla dün akşam yıkadım kurumaya bıraktım. Çamaşır gibi ipe serdim :)))))))) bugün işten sonra gidip oje sürecegim. İnşallah işe yarar
Adamla daha evlenmeden çilesini çeker oldum. Bu erkekler başımıza belaa:95:

canım sen onu bi gümüşcüye götür, gercek gümüş kokmaz çünkü. alerjin olsa zaten belli ederdi kendini bakteri üretse filan. benim imitasyon yüzüklerimde oluyo bi koku ama sendeki koku mu bilemedim şimdi:)) böyle metalik garip bi koku. öyleyse tamamen madenindendir

Sabah sabah şu son cümlene bayıldım çok güldümm :124:

Kız benim ki metalik bi koku değil, nasıl anlatsam bilemedim ki. Islak kalmış çamaşır gibi kokuyor resmennn Ama imitasyon değil yani ondan eminim cünkü bi keresinde taşı düştü taktırmak için götürdüm. Gümüşçü işçiliğini çok beğendi. Tabi şimdi bide sevgiliden gelince insan ince ayrıntısına kadar soruyor meraktan :)))))

canım inşallah işe yarar ama çamaşır kokusu gibi demişsin o zaman suyla işler yapacagın zaman yüzüğü çıkar ıslak kaldığı için olabilir..

inş geçer ya erkek arkadaşın alınca daha değerli oluyor tabi..

Son düzenleme:
Hiç duymamıştım böyle bir şey :26:
Sirke koku gideriçi özeliği vardır bilmem tavsiye edildimi,sirkeli suda bekletmeyi deneyin birde.

Son düzenleme:
Hiç duymadım benim habire kararan ve parmağıma iz bırakan yüzüğüme yaptığım

Yüzüğü karbonatlayıp üzerine limon sıkıp biraz beklettim sonra alt kısmına şeffa oje sürdüm

O nasıl yüzükmüş öyle yaaaaaaaaaaaa
ilk defa duydum
Ellerin çok mu terliyor acaba? Altı ıslak mı kalıyor ne oluyor da kokuyor?
çok ilginç

Yüzükte değil,sizin parmağınızda ve ter bezlerinizde sorun var büyük ihtimal..
Yüzük yerine,yüzüğünüzü taktığınız parmağı karbonat ve sirke ile ovun..
Parmağınıza yağsız krem sürüp yumuşatın..
Sık sık elma sirkesi ile silin..
Hormonlar,yağ bezleri vs..Bunlar dönem dönem değişebiliyor..
Çok itici bir durum..Geçmiş olsun.

bende dönemsel değişim olduğunu düşünüyorum zira son haftalarda yeterince stresli çalışıorum. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…