Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı yemek tarifi gibi olmuş Bakalım bende karbonatlayıp suya yatırdım. Akşamda limonlayıpp ojelicem. 3 gündür yüzükle savaşıyorum :))) bu da son çabamdır zaten
Aynı yemek tarifi gibi olmuş Bakalım bende karbonatlayıp suya yatırdım. Akşamda limonlayıpp ojelicem. 3 gündür yüzükle savaşıyorum :))) bu da son çabamdır zaten
su yok yav :)
yüzüğü kuru karbonatla ovala sonra üzerindeki karbonatı yıkamadan üstüne limon sık böyle foş diye bi kabarma oluyor :)
karbonatla limonun birleşmesinden doğan reaksiyondan faydalanıyoruz
su yok yav :)
yüzüğü kuru karbonatla ovala sonra üzerindeki karbonatı yıkamadan üstüne limon sık böyle foş diye bi kabarma oluyor :)
karbonatla limonun birleşmesinden doğan reaksiyondan faydalanıyoruz
Suya yatırmakta işe yaramış :))))))) karbonatladım limonladım bide ben ekleme yaptım sigara külüyle ovdum, üstünede oje sürdüm alt-üst, peteğin üstünde kuruttum. Dünden akşamdan beri hiç bir koku yok. Çok teşekkürlerrr:116: