Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de şimdi izledim videoyu ve araştırırken konunuza denk geldim. denemek istiyorum. traş yöntemi ile alınan tüylerin daha sert çıktığına inanmıyorum. yıllardır kollarımı jilet ile alıyorum ve bazen eskiye göre azaldığını bile düşünüyorum. o nedenle yüzümdeki tüylerden bu şekilde kurtulmak bence mantıklı. başka yararları olduğu da söyleniyor, ölü deriyi atma ve kırışıklıkların geç çıkması gibi.
sadece kadının kullandığı aleti nereden bulacağım onu bilemedim.
O alet yurtdışında çok yaygın insanlar genelde onu kullanıyor. Kırışıklıkların azalması durumu ise traş makinesinin yüze masaj gibi gelmesiyle alakalı hatta düzenli traş olan beyfendilerin veya abdest kurallarına uyan insanların yüzleri pek kırışmaz çünkü her gün belli miltar yüz uyarılır, masaj yapılır. Ablacığım bulursan linkini atmayı unutma :))
Arkadaş bıyıkları trimmerla yanakları usturayla aldı ama bıyıkta da ustura kullanılabilir mi acaba bölgeden bölgeye değiştiğini söyledi? Usturayı bulabilirsem önce kolumda sonra yüzümde küçük bir alanda denemeyi düşünüyorum. Bulabilirsem deneyip yazarım bu başlığa. Bu da olmadı sarartıcı deneyeceğim o da çok yapay durursa ya da kızarma yanma gibi etki yaparsa artık iğneli son çare.
İstanbul da Tahtakale Zaza han da varŞu usturayı internet dışında bulabileceğimiz bir yer yok mu? Rossmann'da bugün sordum yoktu diğer şubelerinde var mıdır bilmiyorum. Bulan alan varsa paylaşsın lütfen
ne kadar ücreti ve tam olarak nerede yardımcı olurmusun lütfenİstanbul da Tahtakale Zaza han da var
5 liraya aldım Eminönü'nde Sirkeci'den Tahtakale yokuşuna çıkarken Zaza han ı sorun gösterirlerne kadar ücreti ve tam olarak nerede yardımcı olurmusun lütfen