Değişik bir bakış açısı olmuş
Zaten polisin o maskeli grupları direk gözaltına almak yerine halka karışmalarını bekleyip toma ve gazla saldırmalarına hiç anlam veremediğim için olabilir diyorum.
Ortalığı karıştıranlar belli,yüzü maskeliler,Apo bayrağı açanlar belli..Neden olay çıkmadan alıp götürmüyorsun onlarıda masumca eylem yapan halka ölümüne saldırıyorsun?
çünkü kanunlarda boşluk var taş molotof atmak serbest yani. şu an polis cop bile kullanamıyor olaylarda yasak. sadece biber gazı toma vs. olayları masumane göstermek için yazılmış bir yazı. zaten dikkatli bakılırsa atanlar çocuk bunlar mitte nasıl olabilir. mit yaş sınırı 30 üzeri
Nasıl serbest?
Ayakkabı kutusu gösterdiği için gözaltına alınan kadını biliyoruz hepimiz..
Taş atmak mı serbest?
Polisin canı istesin yeterki,dayak yediği için madenciyi gözaltına almadılar mı Soma da?
ay gözaltına alındı da ne oldu sanki 10 yıl hapis yedi. dünyada nerde bi devlet büyüğüne bi hareket yapılırsa sorguya çekilir bırakılır. akp nin izmir mitinginde çirkin bi el hareketi yapan bayan nerdeyse kahraman ilan edilecekti . madenciyi dayak yediği için değil arabaya tekme attığı için gözaltına alındı .
Demekki gözaltına almak zor bir iş değil yani..
Polis bu grupları gözaltına almak yerine neden kalabalığa karıştıklarında toma ve gazla saldırıp ölümlere yol açıyor?
Merak ettiğim bu...
çünkü kanunlarda boşluk var taş molotof atmak serbest yani. şu an polis cop bile kullanamıyor olaylarda yasak. sadece biber gazı toma vs. olayları masumane göstermek için yazılmış bir yazı. zaten dikkatli bakılırsa atanlar çocuk bunlar mitte nasıl olabilir. mit yaş sınırı 30 üzeri
neyyy molotof ve taş atmak serbest mi?
Gezi parkı olaylarında Türk Bayrağı satan amcayı bile gözaltına almamışlar mıydı? doktorları, avukatları?
of türk bayrağı mı . türk bayrağının santim santim belli ne olduğu. okullarda bile uygun şekilde yaptırmazsak müfettişler eksi not veriyor. evet serbest . yani yakalasanda cezası yok. inşallah en kısa zamanda yüksek cezalar gelecek
Ayakkabı kutusuda standartlara uymuyordu zaar
cevap veremeyince zartla zurtla uğraşırsınız
Cevap veremeyince mi?
Ayakkabı kutusunu sormuştum, cevap bekliyorum ..
Hatırlatmak için yazdım.
Sende yurtdışında yaşıyorsun sanırım,Türkçen zayıflamış gibi.
Zira anlattıklarımı anlamamakta ısrarcısın.
geçenlerde bir tane yayınlandı..ayakkabı kutusunu oraya polislerin getirdiğini sayma makinasının yine polisler tarafından geldiğini çok iyi biliyoruz siz inanmasanız da. bende sana şunu sorayım zira cevabını çok merak ediyorum. ne olduda hergün kaset yayınlayanlar seçimlerden sonra birden kestiler düşündün mü bunu. şimdi nerde bu kasetler neden yayınlanmıyor
ayakkabı kutusunu oraya polislerin getirdiğini sayma makinasının yine polisler tarafından geldiğini çok iyi biliyoruz siz inanmasanız da. bende sana şunu sorayım zira cevabını çok merak ediyorum. ne olduda hergün kaset yayınlayanlar seçimlerden sonra birden kestiler düşündün mü bunu. şimdi nerde bu kasetler neden yayınlanmıyor
of türk bayrağı mı . türk bayrağının santim santim belli ne olduğu. okullarda bile uygun şekilde yaptırmazsak müfettişler eksi not veriyor. evet serbest . yani yakalasanda cezası yok. inşallah en kısa zamanda yüksek cezalar gelecek
Yahu ben ayakkabı kutusu gösterdiği için gözaltına alınan kadından bahsediyorum..
Hani kolay değil taş atanı gözaltına almak diyorsun ya..bu ülkede ayakkabı kutusunu havaya kaldırdığı için gözaltına alınanlar var...
Gerçekten merak ettim Türkiye de yaşamıyor musun?
Bahsettiğin konuya inanmam mümkün değil zaten.
Kaset niye kesildi demişsin, daha dün bir kaset daha çıktı. Dinle , tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?