Saç Kesim Şekilleri yüzü ince gösteren saç modelleri hangileri?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

olu_gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
116
Yer
Eskişehir
evet arkadaşlar.yüzü ince gösteren saç modellerine ihtiyacım var. kesim olarak özellikle.
hafif oval bi yüzüm var ve daha ince görünsün istiyorum. nedir bunlar alkisalkisalkis

bak bunlar benim cok hosua giden modller
uzunsa bu tarz kahkullu kesimler

benim gibi kisaysa saclarin bu tarzlar ozellikle sonuncu kucuk gosterecektir yuzunuopuyorumnanaktan

bunlar çok güzel gerçekten. ama nedense kahkul bana yüzü iyice top gibi gösteriyomuş gibi geliyo:S

short-hairstyles-of-jessica-alba.jpg

6b206e6e956a05c3962ac768383c00091225182528_full.jpg

paris-hilton-hair_191_fgio.jpg

parishiltoncelebrityhaitu4.jpg

hmm bunlar da çok güzelmiş. uzun saça yapılıcak bişiyler var mı peki bildiğiniz:utangac:

yüzünün uzun ince ve küçük görünmesini istiyorsan kesinlikle saçlarını kahkül kestirmemelisin. kahkül yüzünü daha yuvarlak yapar ve toplu gösterir. önlerin uzun düz bi kesim ysda uçlarının çok gür durmaması için sadece uçlara kat verirsen yüzün daha ince ve uzun gözükür ... kesinlikle önlerinin uzun olması gerekiyor:)

saçlarını tepeden topuz yapsan hem daha uzun gösterir boyunu hemde yüzünü ince göstermez mi hem havalar sıcak ensen rahat eder kaydirigubbakcemile3

saçların belinden birazz yukardaysa yukardan topla yani bıngıldak kemiğinin ordan biras da yandan olursa çok güselo luo ve yüzü küçük gösterio yani şahsen bnmkini gösteriodu ama dingil kuaföre uçlarından al dedim iki karış nerdeyse. kesti =( =( =(

ah canım benim.. saçlarım yandı kısacık kaldı=( uzatmaya çalışıyorum yeniden.. yağlar bakımlar kürler vs vs..eylül ayı bi gelse de turp suyunu uygulasam :'(

yüzünün uzun ince ve küçük görünmesini istiyorsan kesinlikle saçlarını kahkül kestirmemelisin. kahkül yüzünü daha yuvarlak yapar ve toplu gösterir. önlerin uzun düz bi kesim ysda uçlarının çok gür durmaması için sadece uçlara kat verirsen yüzün daha ince ve uzun gözükür ... kesinlikle önlerinin uzun olması gerekiyor:)

bu konuda kesinlikle katılıyorum sana tatlım.

Ne güzel oval yüzün varmış işte bende yüzümü hep oval göstermeye çalışıyorum olmuyoo benim yüzümde zayıf, dolgun yüzler her zaman daha güzel görünür unutma delikafadulden

Back