Yüzü düşük ve yorgun gösterden yanaklar için yanak dolgusu

azraaa19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
9
1
86
İzmir
Kızlar merhaba,
İzmirde veya yakın çevrede Yanak dolgusu yapan bildiğiniz bir doktor var mı ?

Benim elmacık kemiklerim gayet çıkık fakat yüzüm düşük ve yorgun görünüyor Sebebi de yanaklarımın düşük olması

Bilgisi olan benimle paylaşırsa çok sevinirim :))

Merhaba. Bunun için örümcek ağı olarak bilinen V Lift uygulaması sorununuz çözecektir. Yanağınıza yapılacak dolgu ya çok minimal bir etki yaratır ya da görüntüyü daha da kötüleştirebilir. Genelde elmacık dolgusuyla yani yüzün üst kısmıyla yanakları biraz toparlamaya çalışıyolar. Ama madem üst yüz belirgin, örümcek ağını denemenizi tavsiye ederim

İstanbul’da Lida Çiteli, Ozan Balık. Ankara’da ise Feyman Duygu Oktar’ı önerebilirim. Kendim çeşitli uygulamalar yaptırıp 3’ünden de memnun kaldım. Ama örümcek ağının piri Feyman hanımdır. Birkaç hekimle görüşüp fikir alabilirsiniz ama ben de benzer bir sorun vardı, örümcek ağı gerçekten en mantıklı çözüm

V Lift İple yüz asma denilen işlemmi acaba bende Ankara da düşünüyorum Mehmet Akgün ismini çok okudum burda kafam karışık önerebileceğiniz Ankara da doktor var mı acaba?

Burda yazmışsınız sonradan gördüm Feyman hanımı da araştıracağım

Dr. Mehmet Akgun u oneririm.Uygulama icin bence gidip gorusun size en dogru uygulamayi onereceginden eminim.

Ben yakın zamanda Lida Çiteli'ye dolgu ve botox yaptırdım. Botox fena olmadı, ama kaş üstlerinde pek etkili olmadı 10 gün sonrası kontrolde düzeltme yaptığı halde. Yanak dolgusundan memnunum, aşırı şişme dışında bir sorun olmadı, o da üçüncü gün indi zaten.
Ancak kaş arası dolgusu pek iyi olmadı. Dolgu dengeli dagitilmamis sanıyorum ki, o yüzden çizgilerden birinde azalma olmadı pek. Zaten dokununca dolgunun tek tarafta yoğun olduğunu hissediyorum. Ayrıca dolgu öncesi kaş aramda derin iki çizgi vardı, şimdi bu çizgiler daha yüzeysel ancak çizgilerin sayısı dört oldu. Garip bir yüz ifadem oldu o yüzden. Tabii bunları şişlikler indikten sonra fark ettim, zira yüzüm çok fazla şişti işlem sonrası.
Lida hanım' A ilk defa danisiyorum, bilemiyorum, belki zamanla hastalarının yüzünü tanıdıkça daha başarılı sonuçlar alıyordur, zira bekleme salonunda iken memnun kalan insanlar da gördüm.
Ben daha önce başka bir doktora gidiyordum bu işlemler için. İşlem esnasında pek ağrım ve sonrasında ödem yok denecek seviyedeydi. Dolgum ise müthiş olmuştu. eski doktorumun unlendigi için astronomik bir fiyat politikası uygulaması üzücü oldu malesef.
Umarım deneyimlerim benzer işlem düşünenlere fikir verir.
Kolaylıklar dilerim.

Nunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…