Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
V Lift İple yüz asma denilen işlemmi acaba bende Ankara da düşünüyorum Mehmet Akgün ismini çok okudum burda kafam karışık önerebileceğiniz Ankara da doktor var mı acaba?Merhaba. Bunun için örümcek ağı olarak bilinen V Lift uygulaması sorununuz çözecektir. Yanağınıza yapılacak dolgu ya çok minimal bir etki yaratır ya da görüntüyü daha da kötüleştirebilir. Genelde elmacık dolgusuyla yani yüzün üst kısmıyla yanakları biraz toparlamaya çalışıyolar. Ama madem üst yüz belirgin, örümcek ağını denemenizi tavsiye ederim
Burda yazmışsınız sonradan gördüm Feyman hanımı da araştıracağımİstanbul’da Lida Çiteli, Ozan Balık. Ankara’da ise Feyman Duygu Oktar’ı önerebilirim. Kendim çeşitli uygulamalar yaptırıp 3’ünden de memnun kaldım. Ama örümcek ağının piri Feyman hanımdır. Birkaç hekimle görüşüp fikir alabilirsiniz ama ben de benzer bir sorun vardı, örümcek ağı gerçekten en mantıklı çözüm
Dr. Mehmet Akgun u oneririm.Uygulama icin bence gidip gorusun size en dogru uygulamayi onereceginden eminim.Kızlar merhaba,
İzmirde veya yakın çevrede Yanak dolgusu yapan bildiğiniz bir doktor var mı ?
Benim elmacık kemiklerim gayet çıkık fakat yüzüm düşük ve yorgun görünüyor Sebebi de yanaklarımın düşük olması
Bilgisi olan benimle paylaşırsa çok sevinirim :))