Cilt Bakımı Ürünleri yüzü canlandıracak ürünler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

blueeyes

deniz_gözlüm
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2007
299
46
37
yüzümün görüntüsü o kadar kötü oldu ki aynada bakmak bile istemiyorum.keseyi yüzümüze uygulasak ölü hücreyi temizler mi ardından sabun,limon,sirke ile bakım yapsak faydası olurmu?yada bana önerebileciğiniz birşeyler var mı?

Kese yıpratabilir bence çıplak elinle yap.Peeling için krem kullanıyodum daha sonra elimle keseleyince yine çıkıyodu.Kreme gerek yok yani.Tabi elinle keseleyeceksen temizleme işini bildiğimiz kalıp sabunla yap:)sıvı sabun, köpük vs. tam çıkmadığı için kayganlaştırıyo keseleyemiyosun.Sonra bi de krem.bence en ii ve pratik bakım bu...

canım ben peeling için rosensenin peelingini kullanıyorum memnunum cildime bi zarar vermedi cildim oldukça hassas olmasına rağmen..bi dene istersen ama elinle yap peelingi cildini öyle sert ürünler kullanma cildine kesinlikle zaten bu çok umuşak bir ürün..cildini canlandıracaktır eminim..arkaından da uygun bir tonik ve nemlendiriciyle tamamla..hafta da 1 kez dene tatlım umarım işe yarar..

benm cıldım gayet canlı ve parlak nedeni ise dr un verdigi bır kremle evde kendm peeelıng yapıyorum sende dr onerısıyle evde yapılabılecek bı peelıng dene sorununun cozumu bu tabı bununla bırlıkte arındırma tonıkleme ve nemlendrme de yapmalısın bak nasıl canlanıyo cıldın kullandıgım kremın adını sorarsan novıderm exfolıant forte12 senın cılt tıpını gorup dr un verecegi en uygun kremı dene bence

Arkadaşım yüze hiç kese yapılır mı,sakın ha sakın yüzüne öyle sert davranma!Cilt bakımı yaptırırken oradaki uzman bayan söyledi yüzümüzü havluyla bile değil kağıt havluyla kurulamamız gerekliymiş.Silmeden sadece hafifçe bastırarak ıslaklığını alacakmışız..Yüzünü canlandırmak istiyorsan mutlaka her gün cilt masajı şart ama ben öyle oturup da masaj yapamam..Bunun yerine cilt fırçasıyla sabah akşam yüzümü yıkıyorum..Hem arınmış oluyor hem de kan dolaşımı hızlandığından çok canlı görünüyor..Ara ara da cilt bakımı yaptırırsan daha iyi olur tabii..Cilt fırçasına başlayalı daha 15 gün oldu gerçekten ipek gibi oldu yüzüm..

cilt fırçasını kullanırken sadece suylamı yıkıyorsun
yoksa sabunlamı.
Şeniz

Cilt fırçasını sabah akşam yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkarken kullanıyorum.Hafifçe çok bastırmadan yıkıyorum sonra da duruluyorum.

Cilt fırçasını sabah akşam yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkarken kullanıyorum.Hafifçe çok bastırmadan yıkıyorum sonra da duruluyorum.

canim
1.yuz fircasi ne
2.nereden temin edebilirim.
3.ne ise yariyor.
sorularimi yanitlarsan sevinirim tsk.
:dance
:

Cildi fırçalamak güzel fakat sivilceli ve hassas ciltler yapmamalı. Örneğin ben fırçalayamıyorum. Cildim çok hassas. Peeling haftada bir yapmak gerekiyor. Bunu mısır unu ve yoğurt karışımından yapabilirsiniz. Toz şeker ve yumurta akı ile yapabilirsiniz. Pahallı ürünler almaya gerek yok.

canim
1.yuz fircasi ne
2.nereden temin edebilirim.
3.ne ise yariyor.
sorularimi yanitlarsan sevinirim tsk.
:dance
:

canımm marketten veya kozmetik mağazalarından bulabilirsin. yüz temizleme jelini veya peeling maskeni onunla uygularsan hem kan dolaşımını hızlandırdığı hem de ölü hücreleri temizlemeye yardım ettiği için cildin yenilenir. ama yumuşak hareketlerle yapmak lazım tahriş etmemek için. yanaklarından başlayıp çenene doğru minik daireler çizerek yapabilirsin. tüyleri sert olmamalı fırçanın. fırçanın kıllarına dikkat et cildini cizecek bi ürün alma canım yuvarlak olsun kılların uçları Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…